Kommentit (8)

 1. Pikku hiljaa metsäkylpylä valmistuu.

 2. Onko Röllin entinen kampa?

 3. Taitaa olla.

 4. MIISU4F

  Muovi ei ole glamouria.
  Mökeille tuntuu usein kerääntyvän se ruma/rikkinäinenkin sälä, mikä ei normiasumisessa kelpaa esille tai käyttöön enää. Nyt kun sinulla on tuo uusi metsäsauna, mikset panostaisi myös sisustukseen!? Muovi on kauhistus, halpaa ja rumaa. Jos saisit peiliin nätimmät kehykset ja muovikamman tilalle jouhisen harjan tai puukamman, voisi sopia paremmin.

  Ex anoppini mökillä kaikki esineet on miniatyyrikokoa, kuin lasten leikkimökissä- astiat, siivousvälineet-tiskiallas,jne. Hellakin sellainen, että kolme risua mahtuu kerrallaan siihe vaikka sinne olisi mahtunut isompikin hella. jne. Sänky tark. 1, 5 metrisille- vuodevaatteet samoin jotain ihme resuja. Ja onpa siellä muoviset lohkeilevat käsipeilihirvitykset mökissä ja rikkinäisiä muovikampoja..

  Sylettää aina mennä sinne, kun kaikki talousaskareet on erittäin hankalia ja pitää siivota konttaamalla. Tai vietävä omat välineet veneellä..

  Mökillä voi elää luonollisesti ja mennyttäkin aikaa: puuhella, kantovesi ja puilla lämpiävä sauna- ei sähköä ja puucee mutta ylenpalttinen elämän tarkoituksenmukainen hankaloittaminen ja rumien esineiden sinne raijaaminen ei käy ymmärrykseeni.

  Muoviesinettä/astiaa, en tiedä yhtäkään kaunista.

 5. Muovi on ikuista.

  Tästä saunasta tulee alakerta, joka lämmittää yläkerran.

 6. metsänvartijan ilmeisen intuitiivinen installaatio, siis taka-ajatuksettoman taiteellinen sommitelma on HELLYTTÄVÄ.
  I like!

 7. MIISU4F

  Meillä on KISIn kanssa niin eri maku ja silmät =D

 8. MV on puoliksi taiteilija, 25 % metsänhoitaja ja 25 % €conomi.