Mottimestari 2013

Palstan vuoden 2013 mottimestari. Mestaruus tuli kylmän rauhallisella tyylillä. Mestarista ei näkynyt väsymisen merkkejä kisan aikana, hiki tuli vasta kisan jälkeen pintaan.

Kuvan julkaisemiseen on kysytty lupa ottohetkellä. Kuvassa ei ole Caballista vaan kuva on minun ottama. Älkää kirjoittako voittajan nimimerkkiä / nimeä tähän ketjuun.

Kommentit (23)

 1. Onnittelut voittajalle nyt kun kuvassa näkee.

 2. Onnittelut!

 3. Tuolla ukolla liikkuu dataa kaalissaan. Se on osittain syynä huipputekniikan hallintaan työtehtävissään.

 4. Kysymyksessähän on terästäkin kovempi, ei pelkästään fyysisiltä, vaan ennenkaikkea psyykkisiltä ominaisuuksiltaan ylivertainen, pullistelematon metsien mies.

 5. Nin juuri. Sitähän tuossa yritin sanoa, että järki leikkaa.

 6. Leevilta jai jotain huomaamatta,,, 😉

 7. Huomasin kyllä, että tuon kirveen varsi on väärässä kulmassa terään nähden.

 8. En tarkoittanut sita Leevi, vaan taustalla olevaa aliskasvustoa joka toimii hyva suojana vaikkapa Tapion tarhan asukkaille. En sano r-alkuista sanaa ettei kukaan loukkaannu,,,

 9. No löytyihän to nimimerkki! Onnea savoon!

 10. Niin e-h, takuuta en anna varttamisen suhteen tuolle kirveelle. On sen sotaveteraanin jaljilta. Leevilla on asiasta hyvia neuvoja. Fuskasitko? Oliko klapisi puoli metrisia?

 11. Noista klapeista, e-h:n tekemät olivat sopivan mittaisia ja mikä hämmästyttävintä, ehkä monessakin mielessä, niitä ei tarvinnut pilkkoa enää pienemmiksi.

 12. Voinet kertoa mitan? Sovimme suullisesti kanssasi Korholan pihassa 100 ja 33 cm.

 13. Samoin kuin sahkoposti viestittelyssa.

 14. Kysymykseni herasi katsoessani AJ:n lahettamat kuvat tarkemmin. Ja idean isana katson etta kysymys on oikeutettu. Anttoon yhteistyo halut asiasta tiedetaan. Kohta han pitaa koko kisa ideaa omanaan.

 15. Mestarin tekemät pilkkeet ovat tarkasti toleranssin sisällä, mittaus oli (ja on) siinä mielessä vaivaton, kun leikotkin olivat kohtisuorassa puiden pituusakseliin nähden.

 16. Kenen toleranssissa? Annetaan mestatin itsensa kertoa. Ei se hanen suoritustaan himmenna. Tiedamme seuraavalla kerralla sitten paremmin,,,

 17. 33cm, sentin heitto suuntaan tai toiseen. Erottuvat pinosta selkeästi huolellisesti suoraan sahattujen päiden ansiosta.

 18. Antonin ja Leevin osuushan saantojen synnytystuskista tunnetaan ja on todettavissa.

 19. Huomenta,tässä mittään anteeksi pyyntöjä,peli puhdistetaan sillä että otetaan uusinta tämän suven aikaan,saat motti tuoda valitsemasi tarkkailijat mukanas,mutta sotaveteraanien perintöä kunnioittaen täytyy jokaisen mahdollisuuksien mukaan pitää fyysistä kuntoa yllä.

 20. Sinun sanaasi e-h luotan, mutta joku taisi ymmartaa koko idean omalla tavallaan.

 21. Mika viela harmillisinta, tuolta taholta idea jai kokonaan ymmartamatta.

 22. Narsismi?

 23. Tuo e-h:n luonnehdinta kunnostani on varsin osuva ja aiheellinen. ((Kun olo on kuin nuutunut kukka, tai pässinpaska, niin ota silloin ruusujuuri tai vuorenkilpilehti tee)
  eilen radiosta kuultua, jonkun unkarilaisen yrttiviljelijän kertomaa)) Hektinen työ ulkoruokinnan parissa ja ruoka-ajat ovat mitä on.
  Samaten se ettei metsätöitä voi tehdä makuultaan eikä pää polvien välissä edesautta tilannetta. Laumanvartijoitten kävelyttäminenkään ei paranna tilannetta, kun molemmat on menossa eri suuntiin, niin silloin jäädään useimmiten paikalleen. Lasten kantorinkkakin tuli aikainaan hävitettyä, ois voinut kävelylenkillä pitää koiria vuorotellen siinä. Matkakin voisi edistyä?