Kommentit (11)

 1. Eikö ole nättejä kukkasia? Palstan kauniimman sukupuolen edustajille kukkaistervehdys harmaan syksyn piristeeksi!

 2. Minulleko? Voi kiitos! Kyllä tuollainen kielon kukka aina marraskuussa menettelee…

 3. ###Minulleko? Voi kiitos! Kyllä tuollainen kielon kukka aina marraskuussa menettelee…###
  Piruiletko. Ei kai sitä kieloa tähän aikaan. Puolukkaa kyllä voi olla, mutta murkusta päätellen kyllä kuvattu kesällä (aurinkolasit).

 4. Aivan niin, Anton Chigurh! Tarkat silmät sinulla vielä on! Kyllähän kielon pitäisi olla kukkinut jo juhannukseen mennessä, riippuu tietenkin maantieteellisestä sijainnista ja vuoden sääoloista. En nyt muista, millainen oli kesä vuonna 2006. Kuvan kukka ei liene kanervakaan, siitä varmaan olemme yksimielisiä?

 5. Eihän tuo nyt kielo oo,vaan puolukan kukka.

 6. Nii on?

 7. rööri roopelle ja e-h:lle kuiskaan hiljaa: on se puolukan kukka, kunhan vähän tosikoita testasin. JA SITTEN ISOMPAAN ÄÄNEEN: LEEVI SYTKY HALLITSEE MAKROKUVAUSTAKIN IHAN MUKAVASTI. Sitä paitsi on notkea kaveri. Tuon kuvan ottamista varten piti kumartua aika matalaksi, ehkäpä mennä jopa mahalleen? Täydet pisteet. Muurahainen tuo mukaan oman lisäjujunsa. Intiimi asetelma.

 8. Tavallisella ”halpiskamerallakin” saa ihan kohtalaisen hyviä lähikuvia. Taisi siinä olla macro ja supermacro-juttuja lähikuvaukseen. Nykyään on Canon-kamera ( 99€ ).

 9. Niin on Kisi,erittäin intiimi asetelma.

 10. Olikohan noita muurahaisia enemmänkin? Meinaan jos Leevi tuota kuvaa ottaessaan kauankin mahallaan tähtäili kameran kanssa…

 11. Pyörii ja hyörii kuin puolukka kiulussa.