Kommentit (11)

 1. Ei kannata, kun näkyy kaatuvan kaatamattakin!

 2. Huh huh…

 3. Olisiko iso homma siirtää sauna pois tuosta?

 4. Taitaa olla oikein hirsinen sauna,kun ei ole antanut periksi,vaan ryhdikkäänä seisoo.Moto nurkalle ja puut rahoiksi.Voi tilalle istuttaa vihtakoivuja,niin vastakset lähellä.

 5. Päältä kyllä.

 6. Minusta kyllä vähän näyttää, että tämä sanitettilaitos jo natisee liitoksistaan: on tainnut saada mojovan tärskyn, kun tuo hujoppi otti ja rusahti vasten.

 7. Hyvin on rakenteet suunniteltu ja rakennettu, kun on noin hyvin katto pysynyt kasassa.

  Maiseman mukaan lienee saunan paikka katsottu. En siirtäisi saunaa. Ehkä puustoa aivan vierestä vähän harventaisin.

  ”Piilopirttinä” sulautuu tosi hyvin metsäiseen ympäristöön.

 8. No onhan se toenperrää vissii vaaterissa tuo rakennus – kamerahan se on ollu hiukan vinossa kun on pitäny kohti taivasta tähdätä (hyvin on onnistuttu dokumentoimaan tilanteen dramatiikkaa!).

  Mutta olisko peltikatossa kuiteski jommonen lommo?

 9. Ja tuo hujoppi meni sitte tuhannen päreiks. Mukavasti ne (päreet) paksahtelee saunan uunissa vai mitä!

 10. Sehän on myöskin makuasia, haluaako katsella ikkunastaan luontoa eli puita pihallaan, vaiko aukeaksi hakattua ankeaa ympäristöään.

  Itse olen lintuihmisenä halunnut puita rakennuksen lähelle. Linnunpönttöjäkin olen laittanut ikkunan taakse lähipuihin. Esim makuuhuoneen ikkunan taakse ripustin kirjosipolle pöntön niin, että näin sen vuoteeseen. On se kiva herätä linnunlauluun ja kun silmät avaa, niin laulava lintu on siinä alle pari metriä ikkunasta.

  Kotiseudullani täällä pohjoisessa olivat vanhat pihat yleensä puuttomia.Vain pihlaja sekä yksinäinen ”kotikuusi” saattoi olla pihaa koristamassa.

  Syyksi sanottiin, että metsää vihattiin, koska sieltä tulivat pedot karjan kimppuun. Toiseksi syyksi kerrottiin, ettei sääskiä ja muita ötököitä ollut niin paljon pihalla kun siinä ei ollut suojaa hyönteisille. Aukealla kävi tuulenvire helpommin, eikä hyönteiset sen vuoksikaan tykänneet olla siellä ihmisten ja eläinten kiusana.

  Viimemainittu on kyllä todettua tietoa. Ja varmaan myöskin ensksi mainittu piti enennvanhaa paikkansa.

 11. Sama näky meillä Tammelassa. Miisu kirjoitti viisaita …mitähän tuumii vakuutustarkastaja. Kaatunut puu oli tarkoitus kaataa vahvojen jäiden aikaan. Mutta Seija hallitsi homman ilman järven jääkantta. Pakkokos on jäälle kaataa, kun voi kohti saunaakin kaataa!