Kommentit (17)

 1. Taavetti ja kourakuormain, jo homma tapahtuu!

 2. Ethän sie taida mitään traktoriakaan tarvita 🙂 sormikoukulla vaan kärryn silmukasta kiinni ja vetooooo…., vetooooo….

 3. Iron. Savon monitoimikone? Mutta jaksaako Teivitti kuorman kanssa lanssiin asti. Jouduitko avittamaan traktoria vastasissa?

 4. Aikas hyvin Taavetti etiäpäin menöö,pakittamisen kanssa on välistä melokoosta touhua.

 5. Musta ei kannata pitemmän päälle liikaa isoil painoilla tosiaan revittää, tää elämä on ku maratonjuoksu. Mutta kyllä painonostoissa pitää osata oikea tekniikka, käypi muuten liikaa jåsenten päälle.

 6. Taavettihan on este peli. Jos nyt nostolaitteet ihmeelliset onkin, niin koneessa ja laatikossa ei valittamista ole. Terv. DB 950 vm. 1961.

 7. Ote pöllistä kiinnittää huomiota. Millaset hanskat on tuossa parhaat?

 8. Hienot kuvat. 🙂

  Toinen kantamista harrastava metsuri on tehnyt tuota 50-vuotta:

  http://www.suomalainenmaaseutu.fi/uutiset/50-vuotta-ammattimetsurina-1.53161

  Seuraavassa tapaamisessa kuvaamme sitten Ironista vastaavan videon:

  http://www.youtube.com/watch?v=HrK40dYFXsA

  Korjatkaa osoitteet käsin – kuvapuolella ohjelma lisää satunnaisesti välilyöntejä…

 9. Kuva on selkeä lavastus!

  Kuormassa vasemmalla reunalla oleva pölli on lähes lumeton, eli sen kanssa on ensin nujattu. Muut kuorman pöllit on nostettu todennäköisesti kuvaajana toimineen henkilön kanssa pinotavarasaksia (joka näkyy vyökotelossa oikealla) apuna käyttäen.
  Jos tuo olisi käytetty metodi, niin housut olisivat mustuneet pihkasta.

  Itse nostan tukkipöllit oikealle olkapäälle ja työnnän reen takaa tyvi edellä kuormaan.

 10. Caballista,ehdotuksesi on vallan mainio,niin tehdään.

 11. pölijää hommaa.

 12. Talvikelillä mikään pihka mustuta ainakaan heti. Tarvitaan myös likaa joka tarttuu siihen pihkaan. Ei varmaan kukaan jatkuvasti nostele tuolla taktiikalla mutta jo se että nostaa kuvaukseen tuollaisen ja pystyy sen kuormaan avittamaan on suoritus jota antonin kaltaiset tyhjähousut ei ole ikänä tehneet silloinkaan kun ikä olisi vielä suonut.

 13. Kysymyshän kuuluu,oletko maasta nostanut eikä miltään korokkeelta,

 14. Onko nuo hanskat jotkut erikoisjutut? Siis miten pitkälle käsivarteen ne ulottuvat? Näyttävät sormikastyypiltä (kullekin sormelle on oma tuppi). Tämän tukin nostossa on erilainen ote kuin toisessa ”Pöllit kyytiin” -kuvassa. Tässä vasen kämmen puristuu tukin pintaan ja oikea käsi tulee vasemman päälle. Minun järki sanoo, että tuo vaatii jotain myös käsineen materiaalilta.

  Muuten, eikös tuolla vasemmalla reidellä ole musta vahvike, jota vasten puuta voi nujuuttaa?

 15. Tuo se on oiken tienesti hommaa. Taitaa olla ajokoneella nelisen euroo kiinto nuo ajot. Onhan tossa kyydissä jo pari kouraa puita.

 16. Itsekin olisin katsonut telkkua ja hörppinyt kahvia. Ponsse olisi tuonnut rangat laaniin pikkurahalla…..Idässäkin kehittyneimpiä puun ajo koneita …..Tehdessä tuollaisia tulee päivä heiteltyä kasaan se riittää.

 17. No niin. Käsinekysymys ratkesi tuossa ykkösketjussa. Aika kalliit (n. 50 €) on Sealskinz-sormikkaat, mutta voipi olla, että sellaiset hankin itsellenikin. Vedenpitävyytensä ja Merinovillaisuutensa ansiosta varmaan monikäyttöiset – vaikka pienempienkin puiden kanssa telutessa. Mihin lie alunperin tarkoitettukaan..?