Kommentit (4)

 1. Nyt ei tarvitse kylvää.
  Tuoreilla tiepohjilla on kymmeniä taimia neliömetrillä.

  Hiljattain myin hieman puuta. Leimikkoon sisältyi kolme pientä aukkoa yhteensä vähän yli ha. Ei kylvetä eikä istuteta, muokataan kyllä ja sitä ennen ajellaan raipat nurin.

 2. suorittava porras

  Olen katsellut tänä syksynä samanmoisia näkymiä harvennetulla , päätehakkuuta odottavalla kankaalla kymmenen puolukkaämpärillisen verran . 🙂 Kun taimikkovaihe saadaan nopeasti ohi on metsässä loistavat olosuhteet metsämarjoja ajatellen. . Maatuvien hakkuutähdekasojen liepeillä ja kantojen ympärillä marjoja on eniten.

 3. Puolukkaa tullut kantojen tyviin hyvin. Puolukan varvut vielä lyhyitä, jotenka roskaakin tuli. Apukylvin viime vuonna männylle, kun alkuperäinen konekylvö ei onnistunut.
  Nuo thaimaalaiset marja scoutit aamulla ajoivat tänkin hakkuuaukean ohi. No kyllä ne marjansa löytävät ja niitä riittää kaikille. Ei aina voi autosta arvata marjamaita. Nokikana ja metso viihtyivät myös meitin lisäksi.
  Joo 17,5 ämpäriä yhteensä puolukkaa nyt 8.9.2013 viikonloppuna vaimon ja 84v. tätini kanssa, joista 7ämpäriä tältä 2010 päätehakatulta kuusikuviolta

 4. Jos kukaan ei uudistaisi metsiään, vähenisi marjojen tulo lähes olemattomiin.
  Tätä ei aina haluta muistaa kun ihannoidaan ”luonnonmukaista” metsänhoitoa.