Kommentit (12)

 1. Mitenkäs on tuon ABS:n, ajonhallinnan ymv. kanssa. Onko parkkitutkaa, entäs kaasutin vai ruiskukoneet. Näyttävät kyllä siltä, että kaikki herkut löytyvät.

 2. Metsälehden juttu puuleluista oli hyvä. Tällaisena muovisen kertakäyttökulttuurin keskellä tukeva ja idealtaan hyvä tuote todellakin erottuu edukseen, eikä kiinanihmeisiin verrattuna kova hintakaan ole ylitsepääsemätön asia. Meillä ainakin laadulla on pyritty korvaamaan määrää, mikä on osittain jopa toteutunut. Ja niin vain sellaisetkin vieraat, joilla on jo ns. kaikki, ovat pitäneet noista yksinkertaisista, mutta älykkäistä leluista. Perinteinen rihkama, jotka ovat lapsen silmin näennäisen hienoja, mutta jossa on kaikki jo valmiiksi ajateltu, ei kestä aikaa juuri yhtään. Siitähän kauppias tykkää, kun asiakas kuitenkin kantaa enemmän rahaa kauppaan kuin muutaman kalliin kotimaisen puulelun ostaja. Kuvan autot taitaa kuitenkin olla enemmän tekijän taidonnäyte ja harrastus kuin kestäviä leluja.

 3. Halon hakkuu kirveellä jäykistää sormia, pidän näppäryyttä yllä veistelemällä mm. puuleluja lapsen lapsille.

 4. Joulun alla esiteltiin TV-uutisissa vinkkinä pukinkonttiin erään pikkufirman tuotteita, juuri tuon näköisiä puuautoja. Mainio tukkirekka oli päässyt näytille – muistelen, että siinä oli jopa topakka kuljettajakin kopissa. Luulin jo, että nuo kuvan autot saattaisivat olla siitä samasta vapriikista. Todella sympaattisia kapineita, Veksi. Sujuvaa silmän ja käden yhteispeliä. Käyttänet useampia puulajeja?

 5. Käytän tosiaan useita puulajeja samassa leikkiautossa mäntyä koivua visakoivua haapaa katajaa tammea,näin oppivat autojen käyttäjät tuntemaan eri puulajeja ja niiden ominaisuuksia.

 6. Gla
  Mikseivät olisi kestäviä leluja vähintäin siinä kuin kova muoviroskakin.
  Tyttärillämme oli molempia materiaaleja. Puu on kuitenkin puuta. Itse olen sitä polvea, että lelut piti tehdä itse, eivätkä ne olleet muovia.
  Halukas poika tai tyttö voi virittää (vuolla) puulelua, muovi ei tule tule kyseeseen.

 7. Ihan varmasti ovat vähintään yhtä hyviä ellei parempia, kuin muoviroska. Laitoin riman paljon korkeammalle, siksi kielteiseltä kuulostava, vaikkei sellaiseksi tarkoitettu kommenttini. Noissa on suht pienipiirteisiä yksityiskohtia, jotka särkyvät kovassa käsittelyssä. Ja sitähän kuorma- ja kilpa-autot saavat osakseen.

 8. Yksi talouselämän ongelmista ovat ns. tulijaisalahjat. Ei tiedä yrittääkö lahjoa mahdollista vierailukohdetta tai vierailijaa koskiksella (aina hyvä, mutta mielikuvikseton ratkaisu) vai puukolla. Nuo puulelut kyllä monelle kelpaisivat. Itse sain kerran 5x5x4,5 cm kannettoman puulaatikon, jossa oli pieni tekstinpätkä paperilla. Teksti Japania, että en ymmärrä. Pidän kuitenkin tuota pikku laatikkoa arvossa , on niin näppärä ja halpa pikku lahja.

 9. Tosi upeita puuleluja,varmaan kelpais lasteni lapsille.

 10. ##### Tosi upeita puuleluja,varmaan kelpais lasteni lapsille.

  Lähetetty: 4 h, 32 min sitten Lähettäjä: e-h #######
  Mulle kelpaisi, vaikka on lapseudesta on jo vuosikymmeniä. Ihan passelia tavaraa piirongin päälle.

 11. En kyllä tarkoittana etteikö mullekkin kelpaisi.

 12. Nämä puulelut, joista kuvassa pieni otos, ovat olleet tosi kovassa käytössä 3-6 vuotiailla osat tehty liimaamalla erisuuntaisista puukappaleista,ei mene rikki kovassakaan käytössä. Turvallisuuden vuoksi muodot pyöristettyjä. Leluissa ei yleensäkään saisi olla teräviä kulmia , eikä myrkyllisiä maaleja, siksi teen puuvalmiita.