Kommentit (11)

 1. Ehkä varhaisperkaisin tuossa vaiheessa.

 2. Vitsi kun nää metsäkuvat on vaikeita.

  En näe osaa hahmottaa mittasuhteita, mutta jos heti pitää päättää, niin menisin kyllä touhuamaan tuonne. Näyttää mun mielestä jo ihan riittävän tuuhealta.

 3. Vähän riippuu tilanteesta(hirvet, ajan määrä, ajomatka yms.). Varmaankin raivaussahalla metrin reikiä taimille ja väleistä kaikki muu paitsi koivu pois, tietenkin nuo isot koivut pois.

 4. Osa männyistä tyvitukin matkalta jo 4 metrisiä, kasvutilaa näille valiorungoille+vähä karsintaakin.

  Isot koivut pois, jos jäävät tulee rumia susipuita.

 5. Keskellä kuvaa palstani raja. Naapurilla oikealla hieman varttuneempaa taimikkoa. Minun taimikko vasemmalla mistä lähetin kuvan perkauksen jälkeen.

 6. Siinä vois raivaveitsillä hikiäpuskea. R-sahalla homma tapahtuu.

 7. Kuvan perusteella naapurin taimikko (mänty) näyttäisi kasvavan reteesti eikä paljon ”roskapuuta” silmään satu. Olisi ihanaa hipsiä tuonne raivaveitsen kanssa ja napsia pois, jos jotain napsittavaa löytyy. Kai pitäisi kuitenkin kysyä ensin naapurilta..?!

 8. Ei heti uskois että on sama paikka kuin tuo ”Taas on tilaa kasvaa”. On tuossa sittenkin ehkä ollut paikallaan mennä sahaa ulvottamaan. Siinä ”jälkeen” -kuvassa kun ei sitä kaadettua näkynyt niin hämäsi aika reippaasti arviointia.

  Ei ihan kaikki tainnu pyykäsemällä kaatua…;) Tietysti jollain nykimispuukolla olisi tullut helpommin ja parempi lopputulos..;)

 9. Huomatkaa, että ei ole sama paikka kuin edellinen kuva (Taas on tilaa kasvaa), vaan naapurin taimikkoa siintää siis tuolla rajapuuston takana.
  motti-matti ei ole vielä kertonut, milloin hänen vasemmalla olevan kuvionsa päätehakkuu toteutettiin.

 10. En vielä, ehkä parin vuoden päästä. Sen jälkeen ei välttämättä tarvitsisi mennä enää uudestaan. Ainakin ennakkoraivauksessa pääsisi helpommalla.

 11. Ilman muuta ja juhannuksen jälkeen.