Kommentit (10)

 1. Huljakka on varsi. Mikäs on pelin virallinen nimi? (Epävirallinen arvaus: nokkahakku)

 2. Pokara. Siksi ne kaupassa tuota haukkuivat. Fiskarssin uutta mallia.

 3. Omassa antiikkisessa pokarassani on suhteessa todella paljon lyhyempi varsi kuin Fiskarsin edistyneessä versiossa, näemmä. Ja puutahan se on, reilusti alle puolen metrin varsi.
  Ennen oli pokarat puuta, nyt on pakarat rautaa!

 4. Tuohan voikin olla hyvä peli. Fiskarssin sahoista ja kirveistä ei ole valittamista tullut, joten ei varmaan tästäkään. Säästyisipähän siltä nosto/kiertoliikkeeltä mitä selkä ei oikein enää suvaitse.

 5. Just noin. Kumartelu jaa pois. Polttopuu savotassa este peli. Puita voi ”juontaa” ajouran varteen. Nosto kuormaan onnistuu pinotavarasakset avustavassa kadessa hyvin. Selka kokoajan suorana. Karjen ”koukku” pysyy hyvin ainakin sulassa puussa, jopa niin etta saa nitkutella irti. Varren mitta just sopiva aikamiehelle.

 6. Et kai jättänyt pokaraa ulkosalle.
  Saattaapi suret kähveltää, jos ja kun tajuavat että kätevä apuväline lihapalojen kuljetukseen.

 7. Pysyykö ja toimiiko oikeasti?

  Irtoaako helposti nitkuttamatta?

  Paljonko maksoit ?

 8. Pysyy hyvin kiinni puussa ja toimii vedossa ja nostossa. 🙂 Koivusta joutui hivenen nitkuttamaan irti. 🙁 Puuilosta ostin. Olikohan jotain paalle 50€. Kuitin hukkasin samantein. 🙁 Halvempi kuin Uittokaluston hinta. Pinotavarasaksia etsin samaan sarjaan, muttei ollut valikoimissa.

 9. Kiitos 6m3, tulee polttorankaprojekti kohta kun raivaan tooodella vanhoja koivuja yhden vajaatuottoisen alueen taimettumisen tieltä. Homma jos onnistuu kumartelematta, niin muutaman kympin voi investoida omaan mukavuuteen vaikka syntymäpäivänälahjana ittellen.

 10. Hilux.
  Ole hyvä vaan, saakin sellaisen lahjan kuin haluaa kun itse ostaa. Kovat paketit on aina lahjana mukavampia. 🙂
  Kyllä tuolla pölkkyjä juontaa lihasvoimalla uran varteen.