Kommentit (9)

 1. Taitaa olla ryssän puuhia!

 2. Hutun hämmennykseksi ja maa-ainesten koekaivaukseksi meni.

 3. Vanha isäntä esitti kuolinvuoteellaan toivomuksen että hänet haudataan traktorinsa kanssa. Perillisten ihmetellessä toivomusta isäntä totesi: ”Ei oo tullu vastaan sellasta rooppia josta ei olisi Valmetin kanssa yhdessä ylös tultu.”
  Olisikohan tuonkin konemiehen kannattanut harkita Valmettia?

 4. Koko syksyn kun satoi ekaks vettä ja sitten heitti lumet päälle niin eipähän paljoa routaa saatu… No hävinnee lumetkin nopeesti kevään koittaessa eikä tarvia vieläkäään kaivonpohjia tervata 🙂

 5. Odottelen kovasti koska hogi kertoo oliko kuvan tarinalla onnellinen loppu. Saatiinko traktori yhtenä kappaleena pois liejusta ja miten?

 6. Näkkyyhän tuossa turparengas ja riimu. On takkuulla noussu ylös.

 7. Onpas pahannäköinen ansa! Kuka siihen ehätti avuksi ja minkäläisen pelin kanssa? Mihin ihmeeseen kuvaaja on kavunnut ikuistamaan tilannetta vai omaako hän yliluonnollisen levitoinnin lahjan?

 8. Koneen kuski lähti kuvan tilanteesta pitkäripaisen kautta viikonlopun viettoon eikä häntä ole vielä työmaalla näkynyt…

  Konetta yritettiin ensin vetää 15tn kaivinkoneella, sen jälkeen kaivinkoneella ja motolla tuloksetta. Vasta kun kaivinkone veti motoa (jotta sai pitoa pyörille) joka hinasi ajokonetta, niin timberi nousi montusta. Tosin tätä ennen oli kaivettu konetta suorempaan, kuvan kallistuksessa ei uskaltanut enää konetta käyttää koska moottori ei saanut öljyä. Vaurioita ei loppupeleissä tullut muuta kuin murtunut runkolukon pidike ja yksi katkennut ketju.

 9. Karmea paikka. Kaikkeen sitä joutuukin! Ajatella, jos kuski olisi jatkanut uhmakkaasti pyöritystä tuossa asennossa, niin olisihan kone voinut kellistyä kokonaan kyljelleen ja ukko jäädä sinne alle vetämään mutaa keuhkoihinsa. Parempi oli, että painui Alkoon.