Kommentit (8)

  1. Tämä on silmälle soma. Variatio delectat. Miellyttävän näköinen monilajinen metsikkö eri-ikäisine puuyksilöineen. Sopivasti huurrettuna asiat erottuvat selvemmin kuin kesän tukkoisessa vihreydessä.

  2. Surkean näköinen holtittoman sorkkaeläinlaidunnuksen raiskaama etupäässä juurikääpäinen tasalatvakuusikko.

  3. Kaiken huipuksi kuuset jo lakanneet kasvamastakin. Kauhea tilanne.

  4. Metsäkupsa voisi lopettaa nyt noiden pienten männyntaimien pystykarsinnan kertakaikkiaan ja jättää kaunis metsä muutenkin ihan rauhaan. Jos tuollaista komeutta on vähänkin enemmän pinta-alallisesti, siinä olisi hyvä suojelukohde.

  5. hyvältä näyttä sinne vaan konepuukolla harventamaan

  6. Mielenkiintoisia ja osuvia kommenteja kuvan perusteella palstan asiantuntijoilta.Kysymyksessä tuvantauspellon takana oleva säästökulissimetsä.Vanha hakalaidun,sorkkaeläimet ja hevonen laiduntaneet.Ikäloppu kasvunsuhteen,mutta maisemametsän aseman takia ilmeisesti väljennyshakkuuta harkittava ,vaikka luonto kylläkin kuivasharvennusta suorittaa.

    Edessä oleva aukea on peltoa,pienet männyt kasvaneet pellon puolelle,karsin oksia kun tuppaavat pellonpäälle työntymään.Viime kesänä oli mustikkaa runsaasti,tämän metsän juurus kauttaaltaa elinvoimainen mustikkavarvuston peittämä.

  7. Loistavasti hoidettu Metsäkupsan leiviskä: tuvantauspellon takana tuottava mustikkametsä! Jälkiruokamarjat voi käydä kesällä napsimassa ruuan päälle suoraan varvuista.

  8. Avarrus ja 10 vuotta päätehakkuu.