Kommentit (18)

 1. Kevättä ilmassa.

 2. tuttu näky tänä talvena, Kävimme eilen illalla katselemassa susien jälkiä, oli puro tulvinut metsään, penkkatiellä oli usean sadan metsin matkalla jäätä, kiva oli luistella kumpparit jalassa, piti ihan nauttia, harvoin helmi kuussa samalaista.

 3. Näkyikö arto merkkejä susihukkasesta?

 4. Näkyi oli ollut 7 lauma. pelehtineet kyseisellä penkkatiellä. Ja jäällä pitäneet lystiä niin kuin mekin junnun kanssa.

 5. 6 m3

  Niin, tais olla Kiuruvetiset innoissaan kun susi jolkuttellee keskellä päivää koulun pihalla?

  No, nehän suojaa männyntaimikot, sudet, kovin vähän noita mäntytaimikoita näkyy Kuorevirran varrella.
  Komea haavikko kyllä on tien vasemmalla puolen ennen Apsia Iisalmesta päin tultaessa.
  Lienekö hybriä, tuo haavikko?

 6. Ihan normihaapaa se on järvenranta sellaista,

 7. Taas hukkaset penkalla leikkiä lyö… ♪

 8. Niin, Nekin viettävät perhe elämää, Monesti hankijasilla hiihdellyt niitten jälkiä seuraillen, Sannet jänön niin heitellee ilmaan ja leikkineet ennen ateriaa. Samanlaista perhe elämää ne viettää kuin me ihmisetkin. leikkiessä lastemme kanssa. niillä vain leikin hiukan erilasia.

 9. Oletko arto joskus ampunut sutta?
  Hauskasti, jopa hellästi kuvailet hukkaperheen temmellystä.
  Eipä siellä ole yhtään lasta tainnut joutua suden suuhun viime aikoina.

 10. Italiatterelta hyviä kommentteja.Missä muuten seikkailit alkutalvesta?

 11. röre, en todellakaan Italiassa seikkaillut. Tässä on ollut vähän… ja tulee vielä olemaan. Kiitos muuten kysymästä.

 12. Kiitos vastauksesta kisi.Tuon kuvasi perusteella kutsuin sinua italiattereksi.

 13. 6 m3

  Pohjois Savolaisilla susilla tiedonjano? Vai ovatko jo alkaneet järjestää susille peruskouluopetusta. Pääaiheena puitten tunnistus, niistä etenkin haapa ja mänty.
  Sudenpennuthan voi siksiaikaa viedä iltapäiväkerhoon jonne kutsutaan Jenni Haukio lukemaan Punahilkka satua.

 14. Niimpä. se todella asui monta päivää aivan keskustassa. mutta vaikea metsästää sinne, sitten tuli perukalle, ja menetti turkin. erikoisluvalla oli vaivainen, Kisille en ole ampunut sutta, Mutta kivellä heittänyt, mutta tuli huti, olen silti nähnyt 4 ammuttua sutta vielä lämpimänä, Erästelen paljon ja hankikelillä suksella vaeltelen pitkiäkin reissuja, Tutkien luonnon moni muotoisuutta. Kun täällä maalla luonto alkaa ikkunan alta ja päättyy jonnekin. Eläimetkin käyttävät luonnossa vapaana, tiettyä kaavaa eli likipitäen kulkevat tietty reittejä silloin kun kulkevat meidän kylällä.

 15. arto, miten se turkkinsa menettänyt oli vaivainen?

 16. No kun se törmäsi autoon katsastus konttorin nurkalla. eli juoksi autoa päin. oli mennyt jalasta nivel pois paikoiltaan, ja yksin liikkui söi varmaan kissoja keskustassa. Siksi siellä oli.

 17. Kiitos artolle yksityiskohtaisesta selonteosta.
  Rauha susihukan sielulle.

 18. Totta puhuu Arto sanoessaan vliieläinten käyttävän kulkiessaan samoja reitttejä. Professori ”Susi Pulliainen” kertoi, että kun kartoitettiin Värriöllä hirvien jälkiä syksyisin missä hirvet ylittivät kahluupaikoilla jokia talvilaitumille kulkiessaan, niin melkein samoihin jälkiin olivat astuneet kuin edellisenä vuonnakin!