Kommentit (5)

 1. Onko vettä lähellä?

  Aattelin vaan, että tuossa nuotiogrilli -tsydeemisssä alkaisi olla jo hyvä alku telttasaunan kiukaaksi. Ei tulis töitä tehtyä niin paljon kun virittelee nuo mukavuusasiat viimesen päälle kuntoon ja vaikka kaljottelee päivät, välillä saunoen. Joskus vaan kokeilee huvin vuoksi lähteekö saha vielä käyntiin -jos muistaa.

 2. Asketismiin taipuvasta luonteestahan tuo arsenaali kertoo kivalla tavalla. Ehdottomasti ensin työ ja sitten vasta kenttäkyökki.

 3. Tuossahan on jo kovasti mukavuuksia verrattuna risukossa kannon päällä istumiseen. Viilapenkki ruokapöytään kiinni niin olisi huoltoasema samalla 🙂

 4. Itsellänihän työmaakoppi 8-pyörällä,siirrettävä, telaveto.

  -talvella lämmitettävä koppi, 360” kääntyvä penkki työjäljen ihasteluun, radio. Viilapenkki intekroituna runkoon sahan huoltoa varten. Kompikanulle oma teline. Jäätynyt saha sulaa tulille hetkessä pakoputken nokassa.

  -kesäkaytössä sääskien kestävät lasit ja raitisilmapuhallin katossa.

  kessää-talvea voi käyttää myös jätöksien siirtoon tienvarteen.

  Tuommonen rilli siihen pitäs saaha, tulleepi toholla vähän semmoset kaasutetun makuset makkarat mutta kuumia ovat.

 5. ”Kivien” nokisuudesta päätellen työmaalla ei ole pahemmin pidetty makkarataukoja.Saha on vain soinut korvessa, kun risutaistelija on edennyt tavoitetta kohden.

  Itse olen huomannut, että maastossa ei oikein huvita pitää hikisenä taukoja. Hyttyset ja sitten hirvikärpäset vievät metsässä istumisesta ilon. Ennemmin paahtaa tankilliset pienillä tankkaustauoilla läpi ja poistuu metsästä elpymään.