Kommentit (7)

 1. Taitaa tulla pirullinen tie lopputalveksi kun keskellä talvee on vesi noin ylentänyt tielle.

 2. Vesi ei painu maahan, kun on routaa.
  Nyt kun nuo pintavedet jäätyy ei hyvä.

 3. Siihen kun sataa päälle kuivan lumen, niin onkin jalkamiehellä armoton askellettava. Eikä pyörien päällä ole yhtään kivempaa.

 4. Tie ei pelkästään poikki vaan myös ummessa,puut eivät kuulu ojiin,kiiruusti pinolle.

 5. metsä-masa

  Sama ilmiö on nyt suuressa osassa maata, koska kaikki ojat ja purot on vettä täynnä. Talviteillä ja kepeimmillä kesäteillä on varastoja paljon, jotka on luonnollisesti pinottu tien varsi ojien päälle, jotka on jäätymässä pailalleen.

  Tulevat pakkaset jäädyttää pinojen pohjat, eikä niitä saa kuormattua ennen kesää.Hankaluus onkin siinä siinä milloin tie kestää käydä pinojen pohjat pois ?

 6. Korpituvan Taneli

  Olen joskus tuota ojan pohjaan pitkinpäin varastointia ihmetellyt, sanottiin vain että yleinen tapa. Ei kuitenkaan kaikki firmat täälläkään niin tee.
  Jos tosiaan näin pinotaan oja tukkoon ja tulee sitten tälläinen keli, niin kenen on vastuu? Minä ainakin aion kieltää tuollaisen ojan tukkimisen jatkossa. Eriasia sitten jos tehdään työn aikainen silta ja heti puretaan, kun on mahdollista.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 7. Asiaa puhutte.
  Minä kylläkin tulkitsin edellisen sivun eurokannon kommentin niin, että tuossa kuvassa tie on menossa tukkoon, kun elävät puut KASVAVAT OJASSA. Ei sekään tilannetta helpota.