Kommentit (11)

 1. Paljonkohan tuolle metsurille sattuu konkeloita ja muita vahinkoja, kun kaatokolo on varsin erikoinen, eikä vänkäriäkään saa sopimaan mihinkään?

 2. Sepä se ”Gla”…sitäpä ihmeteltiin kun selkäni takana on virtaava joki? Ja muut haavat oli kaadettu jokeen. Niin ei tässä oikein sihti ole ollut kohdillaan?Tai tuulensuunnan kontrollointi?
  Vahinkojen sattuma määrää ei voi kuin kuvitella?

  Vitsit sikseen;naapurissani, kokenut vielä ihan työiässä oleva isäntä menehtyi kun konkeloon jäänyttä puuta oli alkanut korjailemaan. Ja yksin työpisteessä.

 3. Kerran löysin työtapaturman uhriksi joutuneen majavan. Ilmeisesti tuuli oli äkisti muuttanut suuntaa ja talttahammasmetsuri oli jäänyt haavan alle.

 4. Kyllä kulku on estetty puulla. Tarkoitus on estää padonpurkajien pääsy alueelle – siis tarkalleen täsmätyötä! Kannossa oleva kaunis koristekuvio on myös säästetty työn tiimellyksessä, mikä osoittaa poikkeuksellista estetiikan tajua asialla olleelta metsurilta.

 5. Juuri näin”kisi”
  hauska mielipide

 6. Jospa siinä tätä kisin linjaa muokaten onkin isukkimajava laittanut pojilleen harjoituspöllin?

 7. ### Kyllä kulku on estetty puulla. Tarkoitus on estää padonpurkajien pääsy alueelle – siis tarkalleen täsmätyötä! Kannossa oleva kaunis koristekuvio on myös säästetty työn tiimellyksessä, mikä osoittaa poikkeuksellista estetiikan tajua asialla olleelta metsurilta.

  Lähetetty: 2 h, 36 min sitten Lähettäjä: kisi ###

  Jaha, että pelkästään padonpurku. Kyllä tässä haiskahtaa nyt Greenpeace.

  Ovat alkaneet kouluttaa majavia estämään hakkuita.

  Miten käy Suomen haapaviljelmien? Niistähän sitä tietysti aloitetaan.

 8. Aika terve haapa muuten aika pahasta vauriosta tyvellä huolimatta. Vahvistaa uskoa että tuollainen parikymppisenä on suht terve tappi.

 9. Voi tuota hemputtajaa, miten se tuollai hupsehtii, iso mies?

 10. ”hemputtaja”
  sinun laisia ja luontoisia saisi olla enemmän.
  Minä tykkään sanavalinnoistasi ja huumoristasi ja asioihin löydät aina jotain pilkettä silmäkulmaan.
  Ja kuin myös laajaa näkemystäsi ja avarakatseisuuttasi.

 11. Onko tarkkuuskaato hieman epäonnistunut? Noin 20 cm sivuun aurausviitasta.