Kommentit (14)

 1. Koskenranta

  Tuota kenkää saa tänä päivänä -50%, Googlaa

 2. Enpä usko että saa tätä turvakenkää -50 %.

 3. Meindl on mukava kenkä jalkaan, mutta pitää muistaa käsitellä riittävästi sillä mukana tulevalla mehiläisvahalla…silloin kestää pitkään vedenpitävänä ja nahka notkeana.

 4. Koukkunauhat varressa, ei hyvä ratkaisu…

 5. Joo kenkien mukana tuli Meindlin omaa vahaa. Joo kaikkien kenkien puhdistamiseen ja hoitamiseen kannattaa panostaa. Pysyvät parempina ja kestävät kauemmin. Miksei koukkuhakaset ole hyviä? Turvahousun lahjehan tulee kuitenkin varren päälle ja sen saa lukittua kengän nauhalla ettei lahje nouse.

 6. Vaelluskenkä ratkaisu, työkäytössä nauhat auki
  vähänväliä…

 7. Ei ole nauhat auki, jos solmii tiukasti tuplasolmuun. Vaikeessa maastossa laitan pienen palan urheiluteippiä nauhoihin. Vaelluskenkä mukavampi ja kevyempi. Jalaksilla mennään kankaiden taimikonhoidot ja traktorihommat. Moottorisahan kanssa, suolla ja sateella sitten saapasta.

 8. Miulkii o’ Meindl. Shoes For Actives.

 9. Taidan ostaa LJK- maiharit seuraavaksi, ei ole koukkuja ja sotaa varten tehty…

 10. Anton Chigurh

  Juuri tuota mallia olen käyttänyt kymmenkunta vuotta. Erittäin kestävät kengät ja mukavat jalassa. Ostin viime vuonna toisen parin. Siinä ovat nuo nauhalenkit pehmeämpää materiaalia kuin vanhemmissa kengissä, tahtovat oieta (alimmat).

 11. Mika

  Olen ostanut satularasvaa, joka toinen päivä olen rasvannut. Ostin Haixit, ihan hyvät, paljon paremmet mitä Stihlit… Nyt on ollut pakko käyttää kumiturvasaappaita, tosi ikävät kenkien jälkeen…

 12. Tuota noin. Käytin Meindl vaelluskenkänä noin 10vuotta ihan samannäköisiä ilman turvakenkäominaisuutta. Kestivätten sillooset hyvin kulutusta.

  Minkinrasvaa/Mehiläisvahaa tarvii, mutta silloin käyntin valmistajan omaa ainetta. Kenkien kanssa ei ikinä tiedä kuinka omaan jalkaan soppii aika näyttää.
  Nyt ostin raivuille uudet kotimaiset taisi olla Jalas, ne on menneet huimasti eteenpäin.-Mun turvasaapas taas sitten hankintasahahommiin on huksun oma pirun painava kotimainen sekin on, mut ei oo kiirutta ikinä sahan kanssa kulukiessa.

 13. Olen ollut tyytyväinen. Kärjistä jo vahvikkeet paistaa, sen verran käyttöä ollut. Raivuilla on yleensä käytössä hankintahinnaltaan ja painoltaan kevyemmät perusmaiharit, mutta moottorisahahommissa on nämä hyvät verrattuna kumiturvasaappaisiin kesäolosuhteissa. Talvisin toki perinteiset turvasaappaat käytössä, mutta jos ei ole kangaskerrosta saappaanvarren ja pohkeen välissä, niin tahtoo iho mennä vereslihalle. Näissä on myös sen verran vuorta, että useimmista muista saappaista poiketen ei ole villasukkaa tarvinnut välissä. Sisäkangas on myös osoittautunut yllättävän kestäväksi verrattuna useimpiin muihin kenkiin, havaittavaa kulumaa ei näytä olevan. Vaikka yleensä pidänkin hyvin rasvattua nahkaa goretexin veroisena, niin näissä saappaissa tuntuu tuosta kalvosta hyötyä toisinaan olevan.

 14. Lyhyen kokemuksen pesusteella nauhojen ja koukkujen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia. Nauhat pysyy hyvin kiinni, kun sitoo kaksi solmua päällekkäin.

  Burlille kysymys: Miksi pidät kumisaappaita talvisin? Nämä kengäthän sopii talvikengiksi aivan yhtä hyvin ja ovat aivan eri mukavat jalassa.