Kommentit (11)

 1. Liekkö tämä sitä laitteen heikkoutta vai käyttäjän vahvuutta?

 2. Planter

  Näin kävi minullekin ensimmäisellä sahalla. Sitten huomasin, että siinä oli narun päässä pieni kahva, Siitä kun nykäisi muutaman kerran, niin tuo terä alkoi pyöriä. Ei tarvinnut enää sahata kuin pokasahalla, eikä käyttää vänkärinä. Sitten pysyi putki suorana.

 3. No onhan tuo vähän mutkalla mutta haitanneeko käyttöä. Miten siinä noin kävi, ei itsellä ole koskaan vääntynyt vaikka olen kohtuudella aisalla kammennut puita sivuun.

  Kulmavaihteesta on kyllä terän kulma muuttunut kun on ylipaksuun ”polttanut” ja jumiin jäänyt. Sekään ei tuntunut toimimista haittaavan, illalla käänsin takaisin oikeen kulmaan.

 4. En huomannut tilannetta missä taipuma tuli.Oisko ollu takapotku ja osuma toiseen puuhun.Ei tuo juurikaan käyttöä haitannut eikä ääntäkään pitänyt,mutta oikaisin mutkan silti.Jokunen vuosi laitteita tullut jo käytettyä eikä vastaava ole tapahtunut.

 5. arto

  Paljon sahattu 355/555 husqvarna tehoja ja iso terä niin siinä käy, takapotkut ja massa se sen tekee.

 6. Ei oo näköjään husopissa putki kummonen.Turhaa savon poika kehuskelee.

 7. Sanoisin että käyttäjän vahvuutta. Kyllä se terä leikkaa kun se on kunnossa. Ei sitä tarvii painaa puuhun.

 8. Sahana tässä Hq 545.Taitaa se isossa husopissa olla putki halkaisijaltaan paksumpi.

 9. Hämmästyttävä juttu. Varsinkin kun kyseessä taitaa olla ruotsalaisvalmisteinen saha ja saksalaista paksumpi putki.

  Joko on pitänyt voimaa käyttää reilusti, vai voisiko kyseessä olla jo valmistusvaiheessa syntyneet jännitykset putkessa? Jotta tuon putken saa vääntymään ottaen huomioon vipuvarren pituuden, niin luulisi siinä valjaiden tai kahvojen ensin repeytyvän normaalissa käytössä.

 10. Yllätti tämä kyllä itsenikin,melkoisia paukkuja on kulma ja putki ennenkin saaneet.Mielenkiintoista seurata miten oikaistu kohta kestää vai notkahtaako uudelleen.

 11. vesuri on vesuri ja raivuri on saha..pittää muistoo..vänkäruta vielä erikseen