Osallistu Metsälehden kesäkisaan ja vastaa lukijakyselyyn

Tästä pääset vastaamaan heinäkuun Metsälehti Makasiinin lukijakyselyyn. Täältä löydät myös tämän vuoden kesäkilpailun ohjeet.

Lukijakysely

Heinäkuun Metsälehti Makasiini on ilmestynyt. Tästä pääset vastaamaan lukijakyselyyn.

 

Metsälehti Makasiini 5/2017

 

Lukijakisa: Sukupolvien metsä

Satavuotiaan Suomen kunniaksi valitsimme kesäkilpailun teemaksi Sukupolvien metsä. Lähetä meille kuva ja lyhyt kertomus, joka kuvaa metsänomistamisessa niin tärkeää jatkumoa sukupolvelta toiselle.

Kilpailukuvassa tai -kertomuksessa voi olla esimerkiksi perheelle tärkeä paikka metsässä, ikihonka tai uudelle sukupolvelle varttuva komea taimikko. Tai sitten pääosassa ovat ihmiset, eri sukupolvet yhdessä metsässä.

Aihe on laaja. Metsänomistamisen ketjua voi kuvata monelta kantilta.

Perheen nuorimpia voi kannustaa osallistumaan kilpailuun omalla tulkinnalla perheestä ja metsästä. Kilpailukuva voi olla uusi tai vanha, se voi myös olla piirros.

Toivotamme tervetulleiksi myös runot ja novellit, joissa kuvataan sukupolvien metsän merkitystä eri-ikäisille suomalaisille.

Liuskallinen tekstiä

Lähetä kuva ja vajaan liuskan eli korkeintaan noin 2000 merkin mittainen teksti sähköpostilla osoitteeseen palaute@metsalehti.fi tai perinteisellä postilla osoitteeseen Metsälehti, Kesäkilpailu, Maistraatinportti 4 A, 00240 Helsinki.

Kilpailu päättyy 20. elokuuta.

Palkinnoksi tabletti

Toimitus valitsee parhaat kuvat ja tarinat, jotka julkaistaan syksyn lehdissä.

Kaikkien julkaistavaksi valittujen kuvien ja kertomusten kesken arvomme pääpalkintona Samsung Galaxy -tablettitietokoneen. Palkinnon arvo on noin 300 euroa.

Lisäksi arvomme kolme Pirjo Havian ja Matti Kiviniemen kirjoittamaa Sujuvasti seuraavalle -kirjaa, joka opastaa metsätilojen sukupolvenvaihdoksiin sekä kolme Iskelmäkasviota, jossa Satu Laatikainen, Henry Väre ja Jukka Laine esittelevät suomalaisen viihdemusiikin kukkaset.