Aluejohtaja

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee aluejohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Pohjanmaa-Kainuun alueelle 1.1.2023 alkaen. 

Aluejohtajana johdat Metsäomaisuuden hoito -prosessin Pohjanmaa-Kainuun alueen toimintaa. Vastaat alueen monikäyttömetsien käytön suunnittelusta, korjuu- ja metsänhoitotöiden varannosta, metsätieverkoston toimivuudesta sekä maankäyttöön ja käyttömuotojen yhteensovittamiseen liittyvistä tehtävistä. Aluejohtaja on Metsäomaisuuden hoito -prosessin johtotiimin jäsen, ja raportoi metsienkäyttö- ja suunnittelujohtajalle.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkuvan, jossa pääset kehittämään Pohjanmaa-Kainuun alueen toimintaa ja osallistumaan metsäomaisuuden hoito -prosessin toiminnan kehittämiseen. Työ sisältää matkustamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, monipuolista työ- ja esimieskokemusta metsätalouden eri tehtävistä, toimintaympäristön tuntemusta sekä näyttöä tuloksellisesta johtamisesta. Kielitaitovaatimuksina ovat sujuva suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme metsäsektorin ja sen verkostojen tuntemusta, aktiivista ja rakentavaa taitoa toimia yhteistyössä monenlaisten sidosryhmien kanssa sekä hyvää viestintätaitoa. Alueen menestyksellinen johtaminen edellyttää toiminnan määrätietoista kehittämistä itsenäisesti ja innovatiivisesti, henkilöstön osaamisen jatkuvaa kehittämistä ja tehokasta viestintää.

Tehtävän toimipaikka voi olla Kajaani tai Oulu. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa käytettävän palkkausjärjestelmän mukaan.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.10.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Metsähallitus Metsätalous Oy:n metsienkäyttö- ja suunnittelujohtaja Hannu Lehtonen, puh. 040 583 6983.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Lisätietoja antaa

Hannu Lehtonen
040 583 6983