Aluejohtaja, Pohjois-Suomi

Haemme nyt aluejohtajaa vastaamaan puunhankinnasta ja metsäpalveluiden myynnistä Pohjois-Suomen alueella. Toimistopaikka on Oulu tai neuvoteltavissa, ja tehtävä edellyttää säännöllistä läsnäoloa alueen toimipisteissä.

 

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson strategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä.

 

Tehtäväkuvaus

Aluejohtajana toimit linjaesihenkilönä alueen ostopäälliköille, organisoit alueen johtotiimin toiminnan sekä varmistat henkilöstöresurssit ja osaamisen alueellasi. Vastuullasi on yksityismetsien oston ja palvelumyynnin suunnittelu, kehittäminen ja johtaminen asiakastarpeiden mukaisesti, vastuullisuus- ja turvallisuusseikat huomioiden.

Osallistut alueesi laitosten asiakasyhteistyöhön sekä rajapintojen kehittämiseen suunnittelu- ja hankintaprosessien kanssa. Vastaat myös toimituskauppojen ohjauksesta sekä sidosryhmäyhteistyöstä alueellasi. Osallistut lisäksi markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun ja niihin liittyvien toimenpiteiden ohjaukseen alueellasi.

 

Tarjoamme sinulle

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia henkilöstöetuja – mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa oman alansa asiantuntijana, tunnustusta hyvästä työstä sekä hyvinvointietuja. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi. Aluejohtajana teet merkityksellistä työtä uusiutuvien tuotteiden valmistusketjussa.

 

Toivomme sinulta

Asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä arvoja. Aluejohtajana autat tiimiäsi kehittymään ja saavuttamaan asetetut tavoitteet. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia esihenkilötaitoja, näyttöä valmentavasta ja osallistavasta johtamistavasta sekä vahvaa kokemusta puunhankinnan prosessista ja liiketoiminnasta. Osaamisesi pohjana on soveltuva metsäalan koulutus. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Kulttuurimme ja työmme kohti kestävämpää tulevaisuutta perustuvat alla oleviin teemoihin, joita toivottavasti myös sinä tunnistat omassa toiminnassasi:

  • Luo asiakasarvoa: Pyrimme luomaan asiakkaille arvoa tuntemalla heidän tarpeensa ja omat kyvykkyytemme
  • Paranna liiketoiminnan suorituskykyä: Kykymme toteuttaa strategiaamme näkyy tavassamme tehdä päätöksiä, tuottaa tuloksia, ja etsiä ennakoivasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia
  • Toimi oikein: Noudatamme ja puolustamme yhteisiä arvojamme. Kohtelemme kaikkia reilusti ja kunnioittavasti ja toimimme rehellisesti toimintaohjeitamme noudattaen.
  • Innosta ja motivoi: Innostamme ja motivoimme viestimällä selkeästi tulevaisuuden suunnasta ja varmistamme, että tavoitteet pysyvät kirkkaina ja tukea on tarjolla
  • Johda ja kasva: Sitoudumme tekemään työmme ja luomaan arvoa niin, että se parantaa suorituskykyä, monimuotoisuutta ja osallistamista

 

Lisätietoja

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 19.6.2022 mennessä: https://jobs.storaenso.com/job-invite/6028/

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antavat rekrytoiva esihenkilö ostojohtaja Sami Honkanen, p. 0408350695, sami.honkanen@storaenso.com, sekä rekrytointiasiantuntija Tiina Valanto, p. 0505185564, tiina.valanto@storaenso.com. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Metsät ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen tarjonnan perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Katso video: Stora Enso työnantajana https://youtu.be/l0lA3mgE_v4

Uskomme, että monimuotoisuus parantaa kilpailukykyämme ja päätöksentekoamme. Innovaatiot tehdään yhdessä. Monimuotoisuus tuo työtiimeihin laajempaa näkemystä ja haastaa ajatteluamme. Ponnistelemme yhdessä työpaikkojemme monimuotoisuuden, osallistavuuden ja tasa-arvoisuuden eteen ja toivotamme tervetulleiksi eri taustoista tulevat hakijat. Stora Enso on yhtäläiset mahdollisuudet tarjoava työnantaja, ja noudatamme toiminnassamme syrjimättömyyttä. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää.

Riippuen siitä, missä maassa ja millä organisaatiotasolla työpaikka on, rekrytointiprosessiin saattaa tavanomaisten vaiheiden lisäksi kuulua myös videohaastattelu ja soveltuvuustestejä sekä loppuvaiheessa työhönottoon liittyviä toimia, kuten taustaselvityksiä, suositusten tarkistusta, terveystarkastus ja huumetesti. Ilmoitamme sinulle rekrytointiprosessin edetessä, mitkä vaiheista koskevat hakemaasi tehtävää.

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus‑, biomateriaali‑, puutuote‑ ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna tehdä puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson strategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä.

Vähähiiliset, kuitupohjaiset tuotteemme ovat uusiutuvia ja kierrätettäviä. Ne tarjoavat ratkaisuja ilmastonmuutokseen, edistävät positiivisia ympäristövaikutuksia ja auttavat asiakkaitamme tekemään ympäristöystävällisiä valintoja. Stora Enso työllistää noin 22 000 henkilöä. Stora Enson osakkeet noteerataan Helsingin (STEAV, STERV) ja Tukholman (STE A, STE R) arvopaperipörsseissä. Lisäksi Stora Enson ADR‑todistuksilla käydään kauppaa Yhdysvalloissa.

Lisätietoja antaa

Tiina Valanto
tiina.valanto@storaenso.com
0505185564