ALUEPÄÄLLIKÖITÄ ja METSÄASIANTUNTIJOITA

Pölkky Oy on osa itävaltalaista Pfeifer Groupia, joka työllistää yhteensä noin 2 600 henkilöä kolmessatoista eri toimipaikassa Itävallassa, Saksassa, Tsekissä ja Suomessa. Pfeifer Groupin ennustettu liikevaihto on yhteensä 1,4 miljardia euroa vuonna 2023.

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Meillä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksesta. Sahat ja jatkojalostuslaitoksemme sijaitsevat maan parhailla puuraaka-ainealueilla Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa meillä on painekyllästyslaitos.

Liikevaihtomme on noin 200 miljoonaa euroa vuodessa. Tuotteistamme noin 80 % menee vientiin. Meillä työskentelee 420 alan ammattilaista. Hallussamme on koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen. Lisätietoja osoitteessa www.polkky.com

 

Vahvistamme puunhankintaa ja haemme uusiin avattaviin työtehtäviin

 

ALUEPÄÄLLIKÖITÄ ja METSÄASIANTUNTIJOITA:

 

Aluepäälliköitä etsimme pohjoiselle ja eteläiselle hankinta-alueillemme vastaamaan puunhankinnasta. Pohjoisessa asemapaikkasi voi olla Kuusamossa, Oulussa tai Rovaniemellä. Etelässä asemapaikkasi on Kajaanissa.

Toimenkuvaasi kuuluu mm.: Puunhankinnan johtaminen: Vastaat puunhankinnan strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta hankinta-alueellasi. Huolehdit, että puunhankinta tapahtuu tehokkaasti ja kestävällä tavalla, ottaen huomioon sekä taloudelliset että ympäristölliset näkökulmat.

Tarjoamme sopivan laajan, mielenkiintoisen ja vastuullisen johtotehtävän. Pääset loistopaikalle kansainväliseen organisaatioon, jossa saat hyödyntää osaamistasi täydellä teholla. Saat käyttöösi kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin, modernit työvälineet ja järjestelmät sekä kattavan perehdytyksen.

Lue lisää aluepäällikön tehtävästä: Aluepäällikkö

 

METSÄASIANTUNTIJOITA etsimme seuraaville uusille hankinta-alueillemme

  • Kemijärvi, Pelkosenniemi
  • Vaala, Puolanka eteläinen
  • Siikalatva, Haapavesi, Kärsämäki
  • Pyhäjärvi, Kiuruvesi, Pyhäntä
  • Nurmes, Rautavaara

Toimenkuvaasi kuuluu puun hankintaan liittyvät tehtävät, kuten puunosto yksityisiltä metsänomistajilta, metsänomistajien kanssa tehtävät sopimukset ja neuvottelut sekä puun korjuun ja puukuljetuksien valvonta alueellasi.

Tarjoamme sopivan haasteellisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen asiantuntijatehtävän. Pääset loistopaikalle kansainväliseen organisaatioon, jossa saat hyödyntää osaamistasi täydellä teholla. Saat käyttöösi osaavan tiimin tuen, modernit työvälineet ja järjestelmät. Saat työhösi kattavan perehdytyksen käytännön työhön kokeneilta metsäalan ammattilaisilta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa sellaiseksi.

Lue lisää metsäasiantuntijan tehtävästä: Metsäasiantuntija

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
metsäjohtaja Jani Jaakkola, jani.jaakkola@polkky.fi, puh. +358 400 926 584.