Ammatillinen ohjaaja, metsäkoneiden huolto ja kunnossapito

Haemme päätoimista ammatillisista ohjaajaa 5.8.2019 alkaen. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredu, Metsätien toimipiste, (Kuru) Ylöjärvi.

Ammatillisen ohjaajan työhön kuuluu metsäkoneiden huollon- ja kunnossapitotöiden opastaminen konehalleilla. Ammatillinen ohjaaja tukee osaltaan opetuksellisten tavoitteiden saavuttamista sekä osallistuu opetuksen kehittämiseen. Lisäksi tehtävään kuuluu työkoneiden ja ajoneuvokaluston huolto- ja korjaustyöt, koneiden siirtokuljetukset sekä koneosaston päivittäiseen toimintaan liittyvät tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto esimerkiksi kone- tai autonasentaja ja työkokemusta koneasentajan käytännön työtehtävistä. Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva BC- tai BCE-ajokortti sekä kuljetusalan ammattipätevyys.

Eduksi katsotaan kykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten nuorten kanssa, tiimityötaidot sekä muut tehtävän hoidon kannalta arvostettavat taidot ja kyvyt.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Mari Nieminen, puh. 040 801 6709.

Hakuaika päättyy 23.5.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere tai sähköpostitse rekrytointi@tampere.fi. Kirjekuoreen/sähköpostiin ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.

IMURI-rekrytointijärjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Viitekoodi
1-199-19

Lisätietoja antaa

koulutuspäällikkö Mari Nieminen
mari.k.nieminen@tampere.fi
040 801 6709