ANALYTIIKAN ASIANTUNTIJA

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

Nyt haemme

ANALYTIIKAN ASIANTUNTIJAA

työskentelemään myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Metsä Groupissa on menossa isoja investointeja, jotka kasvattavat puunhankintaamme Suomessa. Sinulla on tärkeä rooli olla mukana toteuttamassa kestävän kasvun strategiaamme ja vahvistamassa edelleen digitalisaatiota toiminnassamme.

Myynnin ja markkinoinnin analytiikan asiantuntijana vastaat yksityismetsien puukaupan, metsäpalvelumyynnin ja markkinoinnin kaupallisen näkökulman data-analytiikasta, uusien ratkaisuiden kehittämisestä ja tuotantokäytöstä.

Olet osa Metsä Groupin puunhankinnan kehitystoimintoa, jossa tukenasi on eri vastuualueille suuntautuneiden vastaavassa roolissa toimivien noin kymmenen henkilön tiimi. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin johdon, markkinointitiimin sekä Metsä Groupin ICT-organisaation ja ulkoisten tietojärjestelmätoimittajien kanssa. Raportoit tehtävässäsi puunhankinnan digitalisaatiojohtajalle. Toimipaikkasi on ensisijaisesti joko Metsä Groupin pääkonttori Espoossa tai Tampereen piiritoimisto.

Tehtävä pitää sisällään mm. seuraavia osa-alueita, tarkka roolisi rakennetaan osaamisesi perusteella:

  • Kaupallisten transaktioiden, asiakas- ja metsävaradatan analysointi ja mallinnus
  • Markkinointiautomaation ja sitä tukevan analytiikan ratkaisuiden ylläpito ja kehittäminen
  • Kampanjoiden kohderyhmien rakentaminen ja analysointi markkinointitiimin kanssa
  • Kehitystyön tukeminen kaupallisten analyysien kautta
  • Markkinoinnin ICT-ratkaisuiden tuoteomistajana ja soveltuvin osin kehittäjänä toimiminen SAFe kehitysmallissa

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Olet analytiikkaosaaja ja sinulla on aiempaa kokemusta myynnin tai markkinoinnin analytiikasta ja ratkaisuiden kehittämisestä. Metsäasioiden ja puunhankinnan hallinnasta on hyötyä, mutta se ei ole edellytys.

Työssäsi tarvitaan aktiivista, analyyttista ja itsenäistä otetta. Kyky toimia tehokkaassa vuorovaikutuksessa liiketoiminnan ja ICT:n rajapinnassa on edellytys tehtävässä menestymiselle – olet hyvä tunnistamaan ja kommunikoimaan liiketoiminnallisia tarpeita ja sekä teknisiä mahdollisuuksia.

Sinulla on kyky löytää datasta oleellinen ja pystyä tiivistämään analyysit nopeasti ymmärrettävään muotoon. Työssäsi tarvitset ymmärrystä tietokannoista ja tiedonhausta (mm. SAP, CRM, SQL) sekä osaamista datan raportoinnin että analyysin ja mallinnuksen työkaluista (mm. PowerBI, Azure Python).

Sinulla on korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta, esimerkiksi tekniseltä-, kaupalliselta- tai metsäalalta. Hyvä suomen ja englannin kielitaito on edellytys tehtävässä toimimiseen.

Miksi Metsä? 

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Anonyymi rekrytointi – näin se etenee

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin.

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti.

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.

Lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/toissa-metsassa/anonyymi-rekrytointi-metsa-groupissa/

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa puunhankintaprosessista vastaava johtaja, Janne Nissinen, puh. 050 598 8401.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 27.1.2023. Liitä mukaan ansioluettelosi. Menestystä hakuun!
https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx