ASIAKASPALVELUVASTAAVA

Etsimme joukkoomme ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

Metsä Forest on markkinajohtaja puukaupassa ja metsäenergiassa Suomessa. Se vastaa Metsä Groupin puunhankinnasta ja tarjoaa emoyhtiö Metsäliitto Osuuskunnan omistajajäsenille kattavat puukaupan sekä metsän- ja luonnonhoidon palvelut. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu noin 103 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä noin puolet Suomen yksityismetsistä. Metsä Forestin liikevaihto vuonna 2018 oli 2,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 840 henkilöä.

Haemme asiakaspalveluvastaavaa jäsenpalveluiden kuuden hengen asiakaspalveluryhmään. Toimipaikkana tehtävässä on Espoo. Asiakaspalveluvastaavana tehtäviisi kuuluvat:

 

  • Metsänomistajien kontaktointi
  • Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse, chatissä ja Facebookissa
  • Sisäinen tuki jäsenasioissa
  • Metsänomistajien sähköisen asioinnin tuki

 

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Lisäksi edellytämme ruotsinkielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista. Arvostamme metsäalan osaamista ja aktiivista markkinointi- ja palveluhenkisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja kaupallinen koulutus katsotaan eduksi.

 

Lisätiedot ja haku 14.4.2019 mennessä osoitteessa www.metsagroup.com.

 

Työnantajan kuvaus

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 5,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.