Asiakaspalveluvastaava

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

METSÄ GROUP HAKEE ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

Metsä Forest on markkinajohtaja puukaupassa ja metsäenergiassa Suomessa. Se vastaa Metsä Groupin puunhankinnasta ja tarjoaa emoyhtiö Metsäliitto Osuuskunnan omistajajäsenille kattavat puukaupan sekä metsän- ja luonnonhoidon palvelut. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu noin 104 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä lähes puolet Suomen yksityismetsistä. Metsä Forestin liikevaihto vuonna 2017 oli 1,6 miljardia euroa, ja se työllistää noin 850 henkilöä.

Haemme asiakaspalveluvastaavaa jäsenpalveluiden kuuden hengen asiakaspalveluryhmään. Toimipaikkana tehtävässä on Espoo. Tehtävä on määräaikainen noin kolme kuukautta kestävä sijaisuus marraskuun puolivälistä 2018 alkaen.

Asiakaspalveluvastaavana tehtäviisi kuuluvat:

  • Metsänomistajien kontaktointi
  • Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse, chatissä ja Facebookissa
  • Kenttätoimintojen neuvonta jäsenasioissa
  • Markkinointikampanjat ja tapaamisten sopiminen
  • Metsäverkon ja sähköisen asioinnin tuki

Edellytykset

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa metsällistä koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Lisäksi edellytämme ruotsinkielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista. Arvostamme metsäalan osaamista ja aktiivista markkinointi- ja palveluhenkisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja kaupallinen koulutus katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja haku 30.10.2018 mennessä osoitteessa www.metsagroup.com.