Asiakasvastaava

Puunhankinta ja metsätalous hakee asiakasvastaavia UPM Metsän palvelukeskukseen Tampereelle vakinaiseen työsuhteeseen.

Puunhankinta ja metsätalous vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tehtaille Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsä.fi

Mitä teet

Asiakasvastaavana toimit UPM Metsän palvelukeskustiimissä. Palvelukeskus tukee puunhankintaa ja metsäpalveluiden myyntiä sekä auttaa UPM Metsän yksiköitä muun muassa uusasiakashankinnassa ja jälkimarkkinoinnissa. Tehtäviisi kuuluvat metsänomistajille tarkoitettujen palvelujen myynti sekä laadukkaan ja yhtenäisen asiakaskokemuksen tuottaminen metsänomistaja-asiakkaille.

Kuka olet

 • Sinulla on vähintään AMK tasoinen koulutus (esimerkiksi metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja)
 • Pystyt aktiivisesti hyödyntämään sähköisiä verkkometsäpalveluita ja digitaalista metsävaratietoa
 • Hyödynnät tietojärjestelmiä reippaasti ja tehokkaasti työssäsi
 • Olet tavoitteellinen ja aloitekykyinen
 • Sinulla on hyvät yhteistyö-, neuvottelu ja asiakaspalvelutaidot
 • Kokemus puunhankinnan ja metsänhoidon operatiivisista tehtävistä katsotaan eduksesi
 • Aiempi kokemus kuluttajarajapinnassa tai palvelukeskuksessa toimimisesta katsotaan eduksesi
 • Puhut hyvää suomea ja englantia, ruotsin kielen taito on eduksi

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lähetä hakemuksesi sivuillamme www.upm.fi/ura viimeistään 13.9.2018. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä contacthr@upm.com tai 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Työnantajan kuvaus

Biometsäteollisuuden edelläkävijänä rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. UPM tarjoaa kestäviä ja turvallisia ratkaisuja kasvavaan maailmanlaajuiseen kulutukseen. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Yhtiössämme työskentelee noin 19 100 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM – The Biofore Company – www.upm.fi

Lisätietoja antaa

Tuomas Yli-Ruka
tuomas.yli-ruka@upm.com
+358405518833