ASIAKASVASTAAVA

Haluatko toimia alansa johtavassa yrityksessä, jonka kasvunäkymät ovat erinomaiset? OTSO Metsäpalvelut Oy on Suomen suurin metsäpalveluyritys. Tunnetko arvomme palveluhenkisyys, kannattavuus, rehti meininki ja edelläkävijyys omiksesi? Avoimet tehtävät yrityksessämme voivat olla sinua varten! Lisää meistä voit lukea www.otso.fi.

 

Haemme kehittyvään joukkoomme hyvällä asenteella varustettua asiakasvastaavaa metsäinfran liiketoiminta-alueelle.

 ASIAKASVASTAAVA

Haemme yksityisteiden myynnin ammattilaista Kainuuseen. Työtehtäviin kuuluvat ensisijaisesti tie- ja siltahankkeiden myynti, asiakaspalvelu sekä tiekuntien hallintopalvelu. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Kajaani ja Suomussalmi.

Asiakasvastaava on OTSO:ssa osa alueen asiakaspalveluorganisaatiota. Tehtävään kuuluu toimia tiiviissä yhteistyössä alueensa suunnittelijan ja tuotanto-operaattorin kanssa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta työskentelystä asiakasrajapinnassa sekä myyntiosaamista. Edellytämme soveltuvaa, vähintään AMK-tason koulutusta tai vastaavia tietoja ja taitoja, esim. metsätalousinsinööri tai rakennusinsinööri. Odotamme hakijalta ymmärtämystä liiketoimintaosaamisesta ja markkinaehtoisesta palvelumyynnistä. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää tiimityöskentelytaitoja ja tulosvastuullisuutta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme Metsäbiotalouden asiantuntijoiden TES:n peruspalkan lisäksi kannustavan myynnin tulospalkkauksen sekä itsenäisen ja haasteellisen tehtävän Suomen suurimmassa metsäpalveluyrityksessä.

Lisätietoja haettavasta tehtävästä myyntijohtaja Tero Kekkoselta, tero.kekkonen@otso.fi, puh.0407473509.tero.kekkonen@otso.fi, puh.0407473509.