ASIAKASVASTAAVA KAINUU, METSÄINFRA

OTSO Metsäpalvelut Oy on Suomen suurin metsäpalveluyritys. Tunnetko arvomme palveluhenkisyys, kannattavuus, rehti meininki ja edelläkävijyys omiksesi? Lisää meistä voit lukea www.otso.fi

Haemme kehittyvään joukkoomme hyvällä asenteella varustettua asiakasvastaavaa Metsäinfran liiketoiminta-alueelle:

Haemme metsäpalveluiden myynnin ammattilaista Kainuuseen. Työtehtäviin kuuluvat ensisijaisesti metsäteiden ja siltojen rakentamispalvelujen myynti sekä yksityisteiden hallintopalvelut. Toimen sijoituspaikka on Kajaani/Suomussalmi.

Asiakasvastaava on OTSO:ssa osa alueen asiakaspalveluorganisaatiota. Tehtävään kuuluu toimia tiiviissä yhteistyössä alueensa suunnittelijan ja tuotanto-operaattorin kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työskentelystä asiakasrajapinnassa sekä myyntiosaamista. Edellytämme soveltuvaa, joko AMK-tason koulutusta tai vastaavia tietoja ja taitoja.

Odotamme hakijalta ymmärtämystä liiketoimintaosaamisesta ja markkinaehtoisesta palvelumyynnistä. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää tiimityöskentelytaitoja ja tulosvastuullisuutta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme Metsäbiotalouden asiantuntijoiden TES:n peruspalkan lisäksi kannustavan myynnin tulospalkkauksen sekä itsenäisen ja haasteellisen tehtävän Suomen suurimmassa metsäpalveluyrityksessä.

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja haettavasta tehtävästä myyntijohtaja Tero Kekkonen,

tero.kekkonen@otso.fi, puh. 040 747 3509.

Hakemukset ja CV rekrytointiportaalin kautta:
https://rekry.otso.fi/jobs/866268-asiakasvastaava-kainuu-metsainfra