Asiakasvastaava, Tampere

Haemme nyt asiakasvastaavaa määräaikaiseen työsuhteiseen UPM Metsän asiakaspalveluun Tampereelle 30.9.2024 saakka.

 

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi 

 

”Haemme asiakaspalvelun ja metsäalan hallitsevaa innostunutta osaajaa asiakaspalveluumme Tampereelle. Asiakaspalvelussa pääset tekemään töitä mukavien kollegoiden sekä metsänomistajien kanssa. Haluamme tarjota metsänomistajille jatkuvasti kehittyviä ja laadukkaita sähköisiä palveluita. Tervetuloa mukaan kehittämään tiimin toimintaa ja omaa osaamistasi.” Tuomas Yli-Ruka, päällikkö, asiakaspalvelu

 

 

Mitä teet

 

Asiakasvastaavana toimit UPM Metsän asiakaspalvelutiimissä. Tehtäviisi kuuluvat metsänomistajille tarkoitettujen palvelujen myynti, asiakaskontaktointi sekä laadukkaan ja yhtenäisen asiakaskokemuksen tuottaminen metsänomistaja-asiakkaille.

 

Kuka olet

  • Sinulla on vähintään AMK-tasoinen metsäalan koulutus (esimerkiksi metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja)

  • Sinulla on kokemusta puunhankinnan ja metsänhoidon operatiivisista tehtävistä

  • Hyödynnät metsävaratietoa ja tietojärjestelmiä tehokkaasti työssäsi

  • Olet tavoitteellinen ja aloitekykyinen

  • Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot

  • Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

 

 

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellinen työ – Toimintamme tarkoitus inspiroi meitä ‘Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta! Työmme on vaikuttavaa ja tukee muutosta.

  • Välittävä yhteisö – Yhteisömme perustuu hyvään tiimihenkeen ja yhteiseen päämäärään. Välitämme toisistamme ja toistemme hyvinvoinnista. Tuemme työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

  • Kehittymismahdollisuudet Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppimiseen ja kasvamiseen koko työurasi aikana. Olemme kansainvälinen, monialainen organisaatio ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.

  • Vastuullinen työnantaja – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet kunnianhimoisiin, tieteeseen perustuviin kestävän kehityksen tavoitteisiin kaikilla alueilla ilmastonmuutoksesta biodiversiteettiin. Vaalimme monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta tarjoamalla työympäristön, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

 

Tutustu myös palkitsemiseen ja kulttuuriimme nettisivuillamme.

 

 

Lisätiedot

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Yli-Ruka, asiakaspalvelun päällikkö, tuomas.yli-ruka@upm.com tai puh. +358405518833.

 

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 3.3.2024 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

 

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/Careers/job/Tampere/Asiakasvastaava_NB6020909-1

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

 

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.f

Lisätietoja antaa

Tuomas Yli-Ruka
+358405518833