ASIAKKUUS- JA MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Metsänhoitoyhdistys Kanta-Häme toimii Hattulan, Hausjärven, Hämeenlinnan, Janakkalan, Kuhmoisten, Lopen ja Riihimäen alueilla. Palveluksessamme on 23 toimihenkilöä. Haemme palvelukseen

ASIAKKUUS- JA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen Hämeenlinnaan. Edellytämme hakijalta soveltuvaa kaupallista ja/tai metsäalan koulutusta (esim. maisteri- tai AMK-tutkinto). Pääasiallisia tehtäviä ovat puunmyynti- ja metsänhoitopalvelutoiminnan myynnin operatiivinen johtaminen ja esihenkilötehtävät.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta myyntityön johtamisesta sekä suunnitelmallista, tavoitteellista ja tuloshakuista toimintatapaa. Arvostamme aiempaa kokemusta esihenkilötehtävistä sekä hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme joustavan työajan (ml. etätyö), liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja modernit toimitilat. Työsuhteessa noudatetaan YT-METO työehtosopimusta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemus (ml. palkkatoive) ja ansioluettelo toimitetaan osoitteeseen rekry.kanta-hame@mhy.fi viim. su 30.10.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Irene Hiedanpää p. 050 320 9854 ti 18.10. tai 25.10. klo 15-17 tai sähköpostitse rekry.kanta-hame@mhy.fi