ASIAKKUUS- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

Suomen Puukauppa Oy kehittää ja ylläpitää metsänomistajille, metsänhoitoyhdistyksille ja puunostajille sekä muille metsäalan palveluntarjoajille tarkoitettua kaikille avointa ja neutraalia KUUTIO® puukauppapaikkaa. Kehitämme toimintaamme ja haemme kasvua. Etsimme nyt

 

ASIAKKUUS- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

 

Kehität ja toteutat Kuution viestintää ja markkinointia erityisesti digitaalisissa kanavissa sekä teet perinteisempää digitaalisen mainostilan hallintaa ja myyntiä.  Työtehtäväsi sisältävät some-, digi- ja tapahtumaviestintää, yritys- ja metsänomistajatapahtumien organisointia sekä alihankkijoiden, kuten markkinointi- ja mediatoimistojen kanssa yhteistyön koordinointia.

Työskentelet monipuolisissa KUUTIO® puukauppapaikan asiakasyhteistyö ja -palvelutehtävissä. Huolehdit asiakastyytyväisyydestä aktiivisella kommunikoinnilla ja yhteydenpidolla nykyisten ja tulevien asiakkaidemme kanssa. Osallistut CRM-järjestelmän ja asiakaskokemukseen liittyvien prosessien kehittämiseen ja toimit CRM-järjestelmän pääkäyttäjänä.

Tehtävä on uusi, ja toimenkuvan sisältö muokkaantuu osittain valitun henkilön osaamisen ja näyttöjen mukaan. Työskentelet ketterässä ja energisessä tiimissämme yhdessä tuoteomistajan ja toimitusjohtajan kanssa, joka toimii esimiehenäsi.

Sinulla on kokemusta asiakas- ja viestintätehtävistä sekä ymmärrys somen, digiviestinnän ja mainonnan mahdollisuuksista. Arvostamme kokemusta puukaupasta ja metsätaloudesta sekä digitaalisesta liiketoiminnasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta, ongelmaratkaisukykyä ja joustavuutta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja sujuva suomen sekä englannin kielen taito, ansioksesi luetaan ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen maailman ensimmäisen kaikille avoimen KUUTIO® puukauppapaikan ja koko metsäsektorin yhteisen digitalisaation kehityksessä. Tartu ainutlaatuiseen haasteeseen ja tule tekemään kanssamme metsäalan uniikin palvelun menestystarinaa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa, ja tarjoamme joustavat työskentelymahdollisuudet.

 

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, hakuaikana varmimmin maanantaisin ja perjantaisin klo 14–15. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersilta Ursula Saarikettu, puh. 0400 943 457. Lisäksi tiedusteluihin vastaa Suomen Puukauppa Oy:n toimitusjohtaja Aku Mäkelä, puh. 040 660 5160, varmimmin perjantaisin klo 15–16.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen linkin https://tyopaikat.arespartners.fi/jobs/1624681-kuutio-fi-asiakkuus-ja-viestintapaallikko kautta 27.3.2022 mennessä!

#kuutio #helsinki #työpaikka #viestintäpäällikkö #puukauppa #metsä #digiviestintä #asiakkuuspäällikkö #markkinointi #rekry