Asiakkuuspäällikkö

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee asiakkuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2022 alkaen.

Asiakkuuspäällikkönä tehtäviisi ja vastuullesi kuuluvat aines- ja energiapuun myynti ja toimitusten koordinointi. Vastaat puunmyynnin suunnitelmallisesta kehittämisestä, analysoinnista sekä koti- ja ulkomaisista sidosryhmäsuhteista. Asiakkuuspäällikkö kuuluu asiakaslogistiikan johtotiimiin. Työsi sisältää paljon matkustamista ja asiakastapaamisia sekä koti- että ulkomailla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää metsäalan ylempää korkeakoulututkintoa, erinomaista yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Olet omimmillasi tiukoissa neuvottelutilanteissa. Teet tuloksekasta yhteistyötä kentän ja tiimisi kanssa ja tulet toimeen kotimaisten kielten lisäksi hyvin englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkuvan, jossa pääset osallistumaan asiakaslogistiikka-prosessin toiminnan kehittämiseen. Tehtävän toimipaikka voi olla Tikkurila, Kuopio, Oulu, Rovaniemi tai erikseen sovittaessa muu Metsätalous Oy:n keskeinen toimipaikka. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa käytettävän palkkausjärjestelmän mukaan.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.1.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa 3.-7.1.2022 Metsähallitus Metsätalous Oy:n asiakkuusjohtaja Heikki Kääriäinen, puh. 0400 344 685.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Lisätietoja antaa

asiakkuusjohtaja Heikki Kääriäinen (3.-7.1.2022)
0400 344 685