Avustava metsäasiantuntija

Etsinnässä työpaikka metsän parissa? ?

Etsimme toimeliasta ja tarmokasta

AVUSTAVAA METSÄASIANTUNTIJAA

vuoden määräaikaisuuteen Metsänhoitoyhdistys Uusimaalle

Tarjolla mahdollisuus päästä kasvamaan metsäalan ammattilaiseksi yhdessä pitkään alalla olleiden konkareiden rinnalla. Sinulla on mainio tilaisuus päästä ammentamaan osaamista ja oppimaan uutta iloisessa ja toinen toistaan tukevassa työporukassa. Me tuemme sinua, kunhan sinulta vain löytyy uskallusta tarttua haasteisiin ja monipuolisiin tehtäviin.

Tehtävänäsi on avustaa metsäasiantuntijoita heidän toimialueillaan. Työhön kuuluu muun muassa metsänomistajien neuvontaa, leimikoiden suunnittelua, puukaupoissa avustamista ja korjuun valvontaa. Osaamisen kasvaessa, lisääntyvät myös itsenäisen työn määrä ja vastuualueet. 

Koulutukseltasi olet joko valmistunut tai juuri valmistumassa oleva metsätalousinsinööri. Päiväsi tulevat kulumaan sekä koneen äärellä, että metsässä. Metsäasiantuntijana korostuvat markkinointihenkinen työskentelyote. Tulet olemaan paljon tekemisissä työyhteisön jäsenten sekä alueen metsänomistajien kanssa. Mikäli olet ulospäinsuuntautunut, saat virtaa ihmisten kohtaamisesta ja nautit tavoitteellisesta tekemisestä, tehtävä sopii sinulle.

Työt alkavat heti, kun sinulle sopii. Toimipiste on Mäntsälä, mutta tulet toimimaan Orimattilan sekä Mäntsälän toimistoilta käsin. Meillä on myös etätyömahdollisuus. Palkkaus on YT/Meto TESin mukainen.

Jos kiinnostuit tehtävästä osana rautaisten metsäammattilaisten joukkoamme, lähetä hakemuksesi osoitteessa Mhy Uusimaa: Avustava metsäasiantuntija – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi) 28.2.2023 mennessä.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Uusimaa ry toimii eteläisessä Suomessa, Askolan, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Orimattilan, Pornaisten, Pukkilan ja Tuusulan alueilla. 

Lisätietoja antaa

Saija Peltola
saija.peltola@mhy.fi
040 765 0166