Bioenergia-asiantuntija

Haemme intohimoista bioenergia-asiantuntijaa. Hae 16.10.2022 mennessä.

Kiinnostaisiko sinua työ kansainvälisessä, kehittyvässä ja ketterässä metsäteollisuuden edelläkävijäyhtiössä? Loistavaa. Täytä hakemus ja tule bioenergia-asiantuntijaksi meille!

Me Versowoodilla teemme puusta tulevaisuutta. Olemme 100% kotimainen perheyritys ja metsäalan tiennäyttäjä, jonka tehdasasetuksena on hyvä henki. Uskomme intohimoiseen elämänasenteeseen, onnellisiin työntekijöihin, tyytyväisiin asiakkaisiin ja kestävään huomiseen.

Tutustu työnkuvaan ja liity joukkoomme!

Kun tulet töihin meille, lupaamme sinulle:

  1. Turvallisen ja vakituisen työn
  2. Mukavan toimeentulon
  3. Mahtavat työkaverit
  4. Varmat työllisyysnäkymät
  5. Mielenkiintoisia työtehtäviä ja urakehitysmahdollisuuksia
  6. Työssä oppimisen
  7. Toimivan työterveyshuollon
  8. Tuemme työssäjaksamista mm. Smartumin avulla
  9. Mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi, esim. aloitejärjestelmän kautta

Työnkuva

Tehtävänäsi on osallistua energiajakeiden ja sivutuotteiden toimitusten ohjailuun sekä muihin metsäenergian hankinnan tehtäviin. Toimipisteesi sijaintipaikka joko Heinola tai Riihimäki.

Osaaminen

Koulutukseltasi olet metsätalousinsinööri tai muun vastaavan metsäalan koulutuksen käynyt. Aiempi työkokemuksesi puunhankinnan parissa on suureksi eduksi. Luonteeltasi olet työtä pelkäämätön, muuttuviin tilanteisiin sopeutuva ja haasteista innostuva. Olet ahkera, yhteistyökykyinen sekä osaat hyödyntää nykyaikaista tekniikkaa.

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin!

Täytä hakemus kotisivuillamme 16.10.2022 mennessä.

 Lisätietoja tehtävästä antaa:

Heikki Alanne, Bioenergiapäällikkö

040 351 6683 tai heikki.alanne@versowood.fi

 

Huominen kasvaa metsästä

Versowood on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja, joka luo puun takaa tulevia ratkaisuja 75 vuoden kokemuksella. Työllistämme noin 900 henkeä 13 paikkakunnalla ja liikevaihtomme on lähes 650 miljoona euroa. Kotimaisena perheyrityksenä teemme työtä sydämellä, tinkimättömästi ja viimeisen päälle.

Kaiken toimintamme peruskulmakiviä ovat toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus, logistiikka sekä asiakaslähtöisyys. Kunnia-asiamme on tarjota asiakkaille palvelua ja ratkaisuja, joita halutaan suositella eteenpäin.

Olemme joukko suomalaisia huippuammattilaisia, visiönäärejä, insinöörejä ja asiantuntijoita, jotka tekevät sitä, mitä rakastavat ja uskovat siihen, mitä tekevät. Missiomme on luoda puuratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa.