DIGITAALISEN MARKKINOINTIVIESTINNÄN MONIOSAAJA

Sinä, joka näet metsän puilta some-viestinnän tiheikössä. Oletko digitaalisen markkinointiviestinnän innovatiivinen osaaja, joka luo markkinointiviestinnällä uutta kasvua ja mahdollisuuksia? Etsimme juuri sinua kasvamaan kanssamme!

 

KASVUN PAIKKA DIGITAALISEN MARKKINOINTIVIESTINNÄN
MONIOSAAJALLE

 

Työssäsi vastaat monipuolisesti yrityksemme viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä sekä uudistuvan brändimme juurruttamisesta otolliseen maaperään. Löydät ja toteutat tehokkaita ratkaisuja yksityisten metsänomistajien tavoittamiseen digitaalisen markkinointiviestinnän keinoin. Vastaat myös markkinoinnin ostamisesta, tapahtumien toteuttamisesta ja Kuution mainostilan myynnistä. Ansaitsemaasi mediatilaa ei mitata palstamillimetreissä, vaan ehkä neliökilometreissä. Teet yhteistyötä mainos- ja mediatoimistojen sekä yrityksen toimitusjohtajan ja tuoteomistajan kanssa.

Sinulla on kokemusta digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin parista, mutta kokemusta voit korvata innostuneella, oma-aloitteisella ja ratkaisuhakuisella asenteella: asiat halki, poikki ja pinoon. Pidät siitä, että työpäiväsi ovat vaihtelevia, ajoittain hektisiä ja nautit laajasta toimenkuvasta. Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kykyä käyttää englantia, mielellään myös ruotsia, työkielenäsi. Metsätalouden ja puukaupan ymmärrys ei ole välttämätöntä, meillä opit nopeasti lisää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvässä ja tulevaisuuteen katsovassa kasvuyrityksessä. Lisäksi saat viihtyisän työympäristön Helsingin toimistolla, myös etätyöskentely onnistuu joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antavat Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen puh. 040 560 9585, varmimmin ke 8.3., ma 13.3. ja ti 21.3. klo 14–16 ja Suomen Puukauppa Oy:n toimitusjohtaja Aku Mäkelä puh. 040 660 5160, varmimmin pe 17.3. ja pe 24.3. klo 15–17.  Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Ursula Saarikettu Arespartnersilta, puh. 0400 943 457. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteessa https://tyopaikat.arespartners.fi/jobs/2525346-kuutio-fi-suomen-puukauppa-oy-digitaalisen-markkinointiviestinnan-moniosaaja viimeistään su 26.3.2023 mennessä!

Suomen Puukauppa Oy kehittää ja ylläpitää metsänomistajille, puunostajille ja välittäjille, kuten metsänhoitoyhdistyksille sekä muille metsäalan palveluntarjoajille tarkoitettua maailman ensimmäistä kaikille avointa ja neutraalia KUUTIO® puukauppapaikkaa. KUUTIO® parantaa puumarkkinoiden toimivuutta, aktivoi metsänomistajia, helpottaa ammattilaisten työtä sekä mahdollistaa toiminta- ja kauppatapojen kehittymisen.

Tavoitteenamme on, että KUUTIO® on metsänomistajien digitaalisista kanavista houkuttelevin, helpoin ja tunnetuin. Vahvistamme näin asemaamme yksityisten metsänomistajien ja ammattilaisten kohtaamispisteenä sekä palvelualustana.

www.kuutio.fi