Digitaalisten ratkaisujen asiantuntija

Tehtävän kuvaus
Haemme uuteen kehitystiimimme innovatiivista asiantuntijaa tuottamaan metsäbiotalouden digitaalisia palveluita ja tuotteita. Monipuolisen tehtävän painopisteenä on asiakaslähtöinen tuotekehitys ja palvelutuotanto. Työssä yhdistyvät metsä- ja luontotiedon Big Data, metsien kestävä käyttö ja uudet teknologiat.

Odotuksemme valittavalta
Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, osaamista metsä- ja luontotiedon käsittelystä, tietojärjestelmistä sekä kokemusta tuote- ja palvelukehityksestä.

Odotamme hakijalta aktiivisuutta, luovuutta, tiimityökykyä, asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Arvostamme erinomaisia IT-taitoja, osaamista metsien inventoinnista ja suunnittelusta, paikkatieto-osaamista, kokemusta palvelumuotoilusta sekä käytännön metsätalouden tuntemusta.

Tarjoamme
Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn innostavassa työyhteisössä ja nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja edut kilpailukykyiset.

Toimipaikka
Tapio-konsernin toimisto, joka sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa.

Työn aloitus
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakeminen ja lisätietoja
Jos uskot olevasi etsimämme asiantuntija, lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen tapio@tapio.fi viimeistään torstaina 26.4.2018. Liitä mukaan CV:si. Kirjoita viestin otsikoksi Työhakemus, asiantuntija.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Olli Äijälä, p. 040 5829676.

Työnantajan kuvaus

TAPIO on metsiin perustuvan biotalouden huippuasiantuntija.
Tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita ja ratkaisuja laajan ja vahvan osaamisemme pohjalta. Meillä on erityinen rooli tehokkaan ja kestävän metsien hyödyntämisen kehittämisessä sekä metsien käytön talous- ja politiikkakysymyksissä. Toimintaamme sisältyy metsäbiotalouden konsultointi, digitaaliset ratkaisut, lehden- ja kirjankustannus sekä metsäpuiden siementuotanto. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy, tytäryhtiöt Tapio Silva Oy ja Metsäkustannus Oy.