Energiainsinööri

Haemme Kotkan Energialle vakituiseen työsuhteeseen energiainsinööriä (metsäenergia)

Energiainsinööri tulee vahvistamaan osaamisellaan energiatiimiämme. Tehtävässäsi vastaat osaltasi voimalaitostemme polttoainetoimitusten logistiikan suunnittelusta, urakoitsijaohjauksesta, raportoinnista ja toiminnan kehittämisestä.

Odotamme sinulta aktiivista työhön tarttuvaa asennetta, oma-aloitteisuutta, priorisointikykyä ja hyvää paineensietokykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Viestit luontevasti sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kuten voimalaitostemme käyttö- ja kunnossapitohenkilöstön, kuljetusliikkeiden, urakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja kuljettajien kanssa.

Katsomme eduksi

metsä- tai logistiikka-alan tutkinnon

kokemuksen puunhankinnan ja/tai bioenergian hankinnasta ja operatiivisista tehtävistä

kokemuksen toimitusketjujen hallinnasta ja kehittämisestä

suomen kielen lisäksi englannin kielen kirjallisen ja suullisen osaamisen

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, jossa on mahdollisuus kehittyä oman alan moniosaajaksi sekä osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstön tuen. Tarjoamme myös jatkuvasti kehittyvänä energiayhtiönä mielenkiintoisia työtehtäviä ja kehitysmahdollisuuksia sekä kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä siis hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 15.1.2023 mennessä osoitteessa: https://www.kotkanenergia.fi/avoimet-tyopaikat/  ja sieltä kohta energiainsinööri (metsäenergia). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.1.2023 alkaen päivisin klo 15:00-16:00 energiapäällikkö Jarkko Ylä-Kotola 044 7099427

 

Työnantajan kuvaus

Kotkan Energia Oy on edistyksellinen energia-alan yritys, joka keskittyy energian tuotantoon, teollisuuden energiantoimituksiin ja kaukolämmön jakeluun. Kotkan Energia -konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi tytäryhtiöt KotkaGas Oy, Kotkan Energiaverkot Oy ja KotkaTec Oy. Konserni työllistää noin 120 henkilöä ja liikevaihto oli vuonna 2021 noin 93 milj. euroa.

Energiaa kotkalaisille joka päivä, vastuullisesti ja taloudellisesti.

Vahvuutenamme on energiantuotannon monipuolisuus. Suuri osa tuotannosta perustuu Kymenlaakson alueen omiin raaka-aineisiin, puuhun ja turpeeseen. Hyödynnämme tuulta, bioenergiaa ja kierrätykseen kelpaamatonta jätettä tuulivoimalaitoksilla ja lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitoksilla. Tavoitteenamme on edistää asiakkaidemme hyvinvointia tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita energiapalveluita – joka päivä, luotettavasti, ympäristövastuullisesti ja kustannustehokkaasti.

 

Lisätietoja antaa

Jarkko Ylä-Kotola 3.1.2023 alkaen päivisin klo 15.00-16.00
jarkko.yla-kotola@kotkanenergia.fi
0447099427