Erityisasiantuntija, metsätiet ja luonnonhoito

Oletko metsäteiden ammattilainen ja kiinnostunut myös metsäluonnon hyvinvoinnista?

Haemme metsäteiden ja luonnonhoidon erityisasiantuntijaa yhdistykseemme.

Työhösi kuuluu tiehankkeiden myynti- ja suunnittelutehtävät sekä osaamisesi mukaan erilaisten luonnonhoitohankkeiden valmistelu. Metsänomistajien aktivointi ja neuvonta luonnonhoitotoimissa monipuolistavat töitäsi. Koska tehtävä on uusi, pääset kehittämään sen sisältöä oman osaamisesi ja asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Ennen kaikkea haemme aktiivista ja markkinointihenkistä tyyppiä. Sinulta odotamme kokemusta tie- ja suometsänhoitohankkeiden parissa toimimisesta sekä kiinnostusta metsäluonnon hyvinvointiin. Luonnonhoitoasioista sinulla ei välttämättä tarvitse olla pitkää kokemusta, mutta sinun tulee olla innokas oppimaan uutta ja halukas kehittymään! Tehtävässä onnistuminen edellyttää metsäalan koulutusta ja kokemus vastaavista työtehtävistä on toki iso etu. Hyvä vuorovaikutus on tärkeää tehtävän hoidossa.

Tarjoamme sinulle vakinaisen työsuhteen sekä monipuolisen, mielenkiintoisen ja osaamisesi mukaan kehittyvän työtehtävän eteenpäin katsovassa isossa metsänhoitoyhdistyksessä. Hyvien työsuhde-etujen lisäksi tarjolla on vielä mukavat työkaverit ja toimiva työyhteisö sekä ennen kaikkea huiput metsänomistajat!

Toimipisteesi voidaan sopia joustavasti jollekin meidän kymmenestä toimistostamme. Etätyöt ovat meille mahdollisuus, joten tekemisen ei tarvitse olla aina paikkaan sidottua. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja työt saat aloittaa heti, kun sinulle sopii.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi meille viimeistään 20.9.2023 linkin kautta: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/3105013-mhy-pohjois-karjala-erityisasiantuntija-metsatiet-ja-luonnonhoito. Tehtävä voidaan täyttää myös hakuajan kestäessä. Lisätietoja tehtävästä antavat metsäpalvelupäällikkö Ilkka Ämmälä p. 050 027 9055 tai johtaja Harri Välimäki p. 050 379 9112. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@mhy.fi.

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Me metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalassa tarjoamme metsänomistajille laadukkaita ja monipuolisia palveluja Pohjois-Karjalassa sekä Uukuniemen alueella Etelä-Karjalassa. Meille metsänhoitoyhdistyksessä on tärkeää metsänomistajien, metsien ja luonnon hyvinvointi. Olemme aina metsänomistajan rinnalla kaikissa metsiin liittyvissä asioissa. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/pohjois-karjala

Lisätietoja antaa

Harri Välimäki
etunimi.sukunimi@mhy.fi
050 379 9112