HANKINTAESIMIES

Iisveden Metsä on tuottanut laadukasta sahatavaraa jo lähes 100 vuotta. Nykyinen vuosituotantomme on noin 120.000 kuutiota, josta yli 80 % toimitetaan vientiin. Liikevaihtomme on noin 35 miljoonaa euroa. Koko toimintamme perustuu pitkäaikaisten asiakkaidemme vaativien toiveiden täyttämiseen. Tehokas, joustava ja lopputuotteen korkean laadun takaava raaka-aineen hankinta on keskeinen menestystekijämme. Jatkuvasti kehittyvän toimintamme vuoksi haemme joukkoomme uutta ammattilaista,

HANKINTAESIMIESTÄ puun hankintaan

Toimialueenasi ovat hankinta-alueemme eteläosat (Pieksämäki, Rautalampi, Konnevesi, Hankasalmi, Sumiainen ja Suolahti). Vastaat kokonaisvaltaisesti puuraaka-aineen ostosta sekä korjuun ja kuljetusten organisoinnista omalla toimialueellasi. Työtehtävät vaativat aktiivista liikkumista sekä jatkuvaa yhteydenpitoa niin asiakkaiden kuin työtovereidenkin kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja ulospäinsuuntautunutta, positiivista luonnetta. Tehtävä vaatii vastuuntuntoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua jatkuvasti kehittää omaa työtään ja toimintatapojaan. Lisäksi toivomme sinulta paikallistuntemusta sekä vahvaa aiempaa kokemusta puunhankinnasta.

 

Työhakemukset pyydetään toimittamaan 3.9.2020 mennessä osoitteeseen eero.riipinen@iisveden.fi

 

Lisätietoja: metsäjohtaja Eero Riipinen, eero.riipinen@iisveden.fi tai p. 050 306 8591.