Hankintaesimies

Etsimme hankintaesimiehiä KUMEKO Groupille

KUMEKO Group Oy on vuonna 2012 perustettu perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen metsä- ja bioenergiapalveluita. Toimimme vastuullisesti bioenergia-alalla korvaamalla fossiilisia polttoaineita puuraaka-aineilla. Metsäpalveluilla tuotamme laadukasta haketta lämpö- ja voimalaitoksille, joiden lisäksi toimitamme tukki- ja kuitupuuta saha- ja prosessiteollisuudelle. Länsi- ja Etelä-Suomessa laajalle ulottuva terminaaliverkosto takaa toimintamme toimitusvarmuuden ja kustannustehokkuuden. Meillä puunhankintaketjussa jokainen toimija on arvokas ja jokainen puu on askel kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme HANKINTAESIMIEHIÄ kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen

  • Etelä-Pohjanmaalle
  • Kanta-Hämeeseen
  • Pirkanmaalle

Mitä hankintaesimiehen tehtävänkuva sisältää?

Hankintaesimiehenä meillä vastaat puukaupasta sekä metsäpalveluiden myynnistä hankinta-alueellasi. Työssäsi pidät aktiivisesti yhteyttä metsänomistajiin ja suunnittelet heille metsänhoitotöitä ja hakkuita, samalla huomioiden luonnon monimuotoisuuden sekä asiakkaidemme toiveet. Lisäksi neuvot metsänomistajia metsäomaisuuden hoitoon liittyvissä asioissa. Metsänomistajien lisäksi tärkeimmät kumppanisi ovat metsäkone- ja kuljetusyrittäjät.
Monipuolinen työ hankintaesimiehenä tarjoaa sinulle mahdollisuuden liikkuvaan sekä itsenäiseen työskentelyyn. Meillä työskennellessäsi et kuitenkaan jää yksin, sillä rinnallasi toimivat osaavat tiimimme, jotka auttavat ja tukevat sinua jokapäiväisessä työssäsi.
Meillä pääset tekemään tärkeää työtä vastuullisen metsänhoidon puolesta sekä jättämään oman kädenjälkesi uusiutuvien materiaalien valmistusketjuun.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Odotamme sinulta:
  • soveltuvaa metsäalan koulutusta
  • aiempaa työkokemusta metsäalalta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • halua metsänomistajien aktiiviseen kontaktointiin
  • kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön
  • ajokorttia ja valmiutta liikkuvaan työskentelyyn

Lisätiedot

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä saat metsäpalveluiden johtajaltamme Jesse Kuuminaiselta puhelimitse numerosta 040 752 2878 maanantaina 20.11. kello 9–11 sekä tiistaina 21.11. kello 14–16.
Meihin voit tutustua lisää myös osoitteessa www.kumeko.fi

Tule osaksi tiimiämme ja pääset vaikuttamaan kestävään tulevaisuuteen!

Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Aijaliisa Torkkelille sähköpostitse osoitteeseen aijaliisa.torkkeli@kumeko.fi. Mainitsethan hakemuksessasi alueen (Etelä-Pohjanmaa, Kanta-Häme tai Pirkanmaa), johon haet.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.12.2023. Haastattelut pyrimme järjestämään viikolla 50.

Menestystä hakuun!

Työnantajan kuvaus

KUMEKO Groupin kanssa luot palveluita paremman tulevaisuuden ympärille

Me KUMEKO Group Oy:llä kannamme vastuumme ympäristöstä myös kotimaassa. Yhtiömme tukee kestävää kehitystä. Tämä tarkoittaa sitä, että hankimme kaikki puut biologisesti, ekologisesti sekä sosiaalisesti kestävällä tavalla. KUMEKO Group Oy:lle on myönnetty PEFC™-sertifikaatti puun alkuperäketjun hallintaan. PEFC™-sertifikaatti takaa, että puumme ovat peräisin kestävästi hoidetuista metsistä.
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työvälineet, asiantuntevat kollegat sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Meillä pääset myös kehittämään ammattitaitoasi ajankohtaisten koulutusten ansiosta.
Konsernimme tarjoaa palveluita paremman tulevaisuuden ympärillä ja osana sitä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia. Tämän myötä tuemme työntekijöidemme fyysistä ja henkistä hyvinvointia kattavan työterveyden ja liikuntaedun avulla.
Toimistomme sijaitsevat Porissa (Karjarannantie 33, 28100) sekä Ylöjärvellä (Kumitie 2 C, 33470). Työsi tulee olemaan liikkuvaa hybridityötä.