HANKINTAESIMIES Porvoo-Loviisa-Kotka-Haminan seudulle

Koskisen puunhankinta tunnetaan hankinta-alueellaan luotettavana puunostajana. Vuosittain hankimme noin 2 miljoonaa kuutiota puuta suomalaisilta metsänomistajilta. Puusta jalostamme Koskisen tehtailla koivuvaneria, lastulevyä, sahatavaraa ja sen jalosteita sekä ohutviiluvaneria. Metsästä saatava hakkuutähde ja tuotannon sivutuotteet toimitetaan Etelä-Suomen voimalaitoksille lämmön tuotantoon.

Haemme Koskisen puunhankintaan

HANKINTAESIMIESTÄ Porvoo-Loviisa-Kotka-Haminan seudulle

vastaamaan alueen puunhankinnasta

Toimit vastuualueellasi itsenäisesti Koskisen edustajana ja vastaat puunostosta, korjuun ja kuljetuksen yrittäjäohjauksesta sekä tuloksellisesta ja toimivasta yhteistyöstä metsänomistajiin ja muihin sidosryhmiin.

Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Sinulla on mielellään käytännön kokemusta ainespuun oston, korjuun ja kuljetuksen tehtävistä sekä soveltuva metsäalan tutkinto.

Arvostamme positiivista ja aktiivista asennetta, kykyä tarttua toimeen sekä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja palkitsevan työtehtävän mielenkiintoisessa ympäristössä. Vakituinen työsuhde vakaavaraisessa ja kehittyvässä perheyrityksessä tuo mukanaan lisäksi Smartum-edun, laajan työterveyshuollon ja reilun työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäjohtaja Joonas Ojasalo
joonas.ojasalo@koskisen.com
040 720 6920

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.1.2022 mennessä koskisen.fi/tyopaikat.