Hankintaesimies Suonenjoki-Kuopio-Vesanto -alueelle

Versowood-konserni on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys. Yhtiön liikevaihto on lähes 400 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 750 henkilöä. Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puun jatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia. Tulemme valmistamaan vuonna 2017 lähes 1,3 miljoonaa kuutiota sahatavaraa ja  kokonaispuunostomme on noin 3,5 miljoonaa m³.

HAEMME METSÄOSASTON PALVELUKSEEN

HANKINTAESIMIESTÄ

Suonenjoki-Kuopio-Vesanto -alueelle.

Tehtävänäsi on osallistua puun ostoon, korjuuseen ja kuljetukseen hankinta-alueellamme. Koulutukseltasi olet metsätalousinsinööri tai muun vastaavan metsäalan koulutuksen käynyt. Aiempi työkokemuksesi puunhankinnan parissa on suureksi eduksi.

Luonteeltasi olet työtä pelkäämätön, muuttuviin tilanteisiin nopeasti sopeutuva ja olet valmis tarttumaan koviinkin haasteisiin.

Henkilönä olet ahkera, reipas, yhteistyökykyinen ja viihdyt perinteisessä metsämiesporukassa, sekä omaat hyvät taidot hyödyntää nykyaikaista tekniikkaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksellasi varustettuna 4.1.2018 mennessä osoitteeseen jussi.torpo@versowood.fi
Merkitse aihekenttään ”Hankintaesimies” ja oma nimesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Torpo p. 0500 339 277.