Hankintaesimies

Vahvistamme puunhankintaa ja haemme palvelukseemme nyt HANKINTAESIMIESTÄ Kouvolan seudulle.

Tehtävänäsi on osallistua puun ostoon, korjuuseen ja kuljetukseen hankinta-alueellamme. Koulutukseltasi olet metsätalousinsinööri tai muun vastaavan metsäalan koulutuksen käynyt. Aiempi työkokemuksesi puunhankinnan parissa on suureksi eduksi. Luonteeltasi olet työtä pelkäämätön, muuttuviin tilanteisiin nopeasti sopeutuva ja olet valmis tarttumaan koviinkin haasteisiin.

Henkilönä olet ahkera, reipas, yhteistyökykyinen ja viihdyt perinteisessä metsämiesporukassa, sekä omaat hyvät taidot hyödyntää nykyaikaista tekniikkaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksellasi varustettuna 31.3.2017 mennessä osoitteeseen:
Versowood Oy, metsäpäällikkö Jussi Torpo, Tähtiniementie 3, 18100 Heinola tai jussi.torpo@versowood.fi.

Työnantajan kuvaus

Versowood-konserni on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys. Yhtiön liikevaihto on yli 350 miljoonaa
euroa ja palveluksessamme on 750 henkilöä. Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puun jatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia. Tulemme valmistamaan vuonna 2017 lähes 1,3 miljoonaa kuutiota sahatavaraa ja kokonaispuunostomme on noin 3,5 miljoonaa m3.

Lisätietoja antaa

Lisätietoa tehtävästä antaa Jussi Torpo puh. 0500 339 277