Hankintapäällikkö

Etsimme kokenutta, energistä, ulospäinsuuntautunutta ja palveluhenkistä bioenergiaosaajaa energia-alaa uudistavaan kasvuryitykseen. Oletko utelias, suhtaudutko ennakkoluulottomasti uusiin energiamuotoihin ja seuraat energia-alalla tapahtuvia muutoksia ja ennen kaikkea olet valmis edistämään muutosta? Wegalla pääset kehittämään kasvavaa bioenergian liiketoimintaa sekä mukaan hyvään porukkaan, jossa teemme merkityksellistä työtä.

 

HANKINTAPÄÄLLIKÖN tehtävässä hyppäät mukaan uusiutuvien energiamuotojen maailmaan. Tarjoamme asiakkaillemme energiahankintaa aina tukipalveluita myöden. Toimenkuvassa seuraat bioenergiamarkkinoita, teet bioenergiakauppaa, hoidat logistiikkaketjuja sekä huolehdit sekä asiakas- että toimittajasuhteista tarmokkaalla otteella. Työotteeltasi olet vahva vastuunottaja ja -kantaja, joustava sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn osana energistä tiimiä. Tehtävässä tarvitaan kaupallista pelisilmää, verkostoitumistaitoja, hyvää kokonaisuuksien hallintaa ja paineensietokykyä.

 

Tehtävä edellyttää:

 • Vähintään 5 vuoden kokemusta puu- tai bioenergian hankinta-/myyntitehtävistä
 • Kokemusta sopimusneuvotteluista kansainvälisessä ympäristössä
 • Kokemusta toimitusketjujen hallinnasta ja kehittämisestä
 • Hyvää kielitaitoa (suomi, venäjä, englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi)
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Energisyyttä, uteliaisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Valmiutta matkustaa pääosin Suomessa ja lähialueilla

 

Wega tarjoaa:

 • Mahdollisuuden olla mukana innostavassa organisaatiossa muuttamassa energia-alan tulevaisuutta vähäpäästöisemmäksi ja luomassa uusia palvelumuotoja
 • Kilpailukykyisen pitkäaikaisen työsuhteen ja kasvuyrityksen uramahdollisuudet
 • Kehittyvän ja oppivan työympäristön
 • Rennon, matalahierarkkisen tiimin ja kivat työkaverit, jotka omaavat laajan osaamisen eri toimialoilta

 

Wegalaisena olet osa ketterää, asiantuntevaa ja rohkeaa energia-alalla kasvavaa tiimiä. Arvostamme uusia ideoita ja tekemisen meininkiä. Meillä pääset oppimaan monipuolisesti uutta ja kehittämään itseäsi sekä Wegan laajenevaa liiketoimintaa. Tehtävä on vakituinen. Wegan toimitilat sijaitsevat Espoossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

 

Kuulostaako hyvältä?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa (https://www.wega.fi/avoimettyopaikat_hankintapaallikko/) viimeistään 23.1.2022. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voit aloittaa työt. Käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana.

Työnantajan kuvaus

 Wega on itsenäinen energiapalveluyhtiö, joka tarjoaa täydenpalvelun energiahankintaa ja räätälöityjä asiantuntijapalveluita uusiutuvan energian, ympäristön ja liikenteen osalta. Toteutamme ja hallinnoimme erilaisia energiaprojekteja sekä niiden kaupallistamista. Olemme innovatiivinen toimija, joka pystyy nopeasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi teollisuusyritykset, energia- ja kaukolämpöyhtiöt, öljy- ja kaasuyritykset, varustamot, satamat, kuljetus- ja logistiikkayritykset sekä julkinen sektori. Laaja kotimainen ja kansainvälinen verkostomme takaavat meille eritysaseman asiakkaidemme hyväksi.

 

Lisää Wegasta voit lukea täältä: http://www.wega.fi

Lisätietoja antaa

Pasi Keski-Karhu
pasi.keski-karhu@wega.fi
+358 50 543 1237