HANKINTAPÄÄLLIKKÖ

 

ME

Junnikkala Oy on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden yrityksistä. Yli 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Työntekijöitä meillä on 160 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa euroa.

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Suomen alati kehittyvän metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin.

Toimintamme laajenee ja rakennamme täysin uuden sahakokonaisuuden Ouluun Laanilan teollisuusalueelle. Vuoden 2023 lopulla valmistuvan investoinnin kokonaisarvo on noin 75 miljoonaa euroa. Rakennustyöt Laanilassa ovat alkaneet tänä keväänä!

 

Etsimme hankintapäällikköä vastaamaan kaikkien sahojemme operatiivisesta puunhuollosta ja puuntoimituksista ulkoisille asiakkaillemme!

 

TEHTÄVÄ

Hankintapäällikkönä vastaat sahojemme operatiivisesta puuhuollosta ja puuntoimituksistamme ulkoisille asiakkaillemme. Toimit puunkorjuuta ja kuljetuksia hoitavien henkilöiden esimiehenä ja vastaat urakointisopimuksista sekä toiminnan kehittämisestä. Raportoit työstäsi metsäjohtajalle. Työskentelyä voidaan tehdä joustavasti etänä ja Junnikkalan toimipisteessä esim. Kalajoella, Oulaisissa tai Oulussa. Tehtävän luonne vaatii myös valmiutta liikkumaan sahojemme puunhankinta-alueella.

 

SINÄ

Tehtävä edellyttää metsätalousinsinöörin, metsänhoitajan tai vastaavaa koulutusta, sekä kokemusta puunhankinnan operaatioiden johtamisesta. Rautaisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta positiivista asennetta sekä aitoa kehittymis- ja kehittämishalua. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Ja ennen kaikkea, olethan ”hyvä tyyppi”.

Tavoitteenamme on olla alueen halutuin työpaikka – liity siis joukkoomme!

 

HAKU

Lähetä hakemuksesi 30.10.2022 mennessä.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä metsäjohtajalta Jussi Joensuulta, puh. 0400 301 133 sähköposti: jussi.joensuu@junnikkala.com

Hankintapäällikkö – Junnikkala Oy