Järjestelmäasiantuntija

Haemme

Järjestelmäasiantuntijaa tietohallintotiimiimme

Tarjoamme loistavan näköalapaikan metsänhoitoyhdistyskentän ketjuohjaajan palveluksessa. Työ tarjoaa haasteita, joiden parissa pääset toteuttamaan itseäsi!

Järjestelmäasiantuntijana toimenkuvaasi kuuluu metsätietojärjestelmien kehittäminen, metsänhoitoyhdistysten tukeminen uusien ohjelmistojen käyttöönotossa, IT-strategiamme jalkauttaminen sekä osallistuminen keskitettyjen IT-ratkaisujemme hallinnointiin.

Sinulla on innostava asenne ja kyky uuden omaksumiseen. Työskentelet tavoitteellisesti, ja motivoidut työtehtäväsi monipuolisuudesta sekä kehittämismahdollisuuksista.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on kokemusta metsätietojärjestelmistä sekä IT-asioista
  • ymmärrät suomalaisen metsänomistajan ajatusmaailmaa ja metsänomistuksen monipuoliset arvot
  • osaat ajatella koko metsänhoitoyhdistyskentän yhteistä etua ja liiketoiminnan kehittämistä

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, toivottu aloitusaika elo-syyskuu 2022. Toimipaikka on tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja taustan perusteella ensisijaisesti joko päätoimisto Helsingissä tai taloushallintoyksikkö Ylöjärvellä. Työskentelemme hybridimallilla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 15.8.2022 osoitteessa https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/1889097-mhyp-oy-jarjestelmaasiantuntija.

Liitä myös CV:si mukaan. Lisätietoja: toimitusjohtaja Jouni Tiainen, puh. 0400 158 369.

Metsänhoitoyhdistykset ovat koko maan kattava, metsänomistajien oma metsäpalveluketju. Tuotamme metsänomistajäsenille laadukkaita asiantuntijapalveluita metsien käyttöön ja hoitoon ja valvomme jäsentemme etua. Metsänhoitoyhdistysten palveluksessa on n. 1000 toimihenkilöä. Yhdistysten yhteenlaskettu liikevaihto on n. 350 M€.

 

Metsätilat.fi on Metsänhoitoyhdistysten omistama, metsätilojen välitykseen erikoistunut kiinteistönvälitysketju. Metsätilat.fi on toiminut jo 15 vuotta tilanomistajien luottovälittäjänä.

Tutustu meihin: Mhy.fiMetsätilat.fiOmametsä.fi

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy on Suomessa toimivien metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n omistama palvelu- ja kehitysyhtiö. Tehtävänämme on tuottaa palveluja omistajillemme. Yhtiö on toiminut vuodesta 2002 lähtien ja palveluksessamme on 10 toimihenkilöä. Liikevaihtomme 2022 on n. 6,5 M€.

Lisätietoja antaa

toimitusjohtaja Jouni Tiainen
jouni.tiainen@mhy.fi
0400 158 369