Johtaja

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso etsii

NÄKEMYKSELLISTÄ JOHTAJAA

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso on taloudellisesti vakaa toimija, jolla on vankka asema kymenlaaksolaisten metsänomistajien keskuudessa. Strategiamme keskiössä ovat metsänomistaja ja hänen tarpeensa sekä alamme paras asiantuntijakaarti. Jäsenet ja toimihenkilöt ovatkin tehneet meistä yhden mhy-kentän edistyksellisimmistä metsänhoitoyhdistyksistä.

Uutena johtajana pääset jatkamaan tätä menestystarinaa kehittävällä ja tulevaisuuteen tähtäävällä otteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta niin liiketoiminnan kuin ihmisten menestyksekkäästä johtamisesta. Arvostamme henkilöstöjohtamisessa kykyä luoda yhteyttä kuuntelevalla ja osallistavalla tavalla.

Odotamme sinulta:

  • Johtamis- ja liiketoimintakokemusta sekä metsäalan tuntemusta
  • Vahvoja henkilöstöjohtamistaitoja
  • Näkemystä ja kykyä kehittää organisaatiota ja toimintaa tavoitteellisesti ja itsenäisesti
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Sitoutumista pitkäjänteiseen yhdistyksen kehittämiseen
  • Yhteistyökykyä ja aktiivista otetta työtehtävien hoidossa
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Meiltä löydät innostavat ja monipuoliset tehtävät sekä motivoituneet työntekijät maan kattavimmassa metsäalan ketjussa. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja monipuoliset henkilöstöedut.

Yhdistyksen päätoimisto on Elimäellä ja työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.5.2024

Hakuprosessissa meitä avustaa Eezy Personnelin henkilöhakukonsultti Liena Silen, p. 040 4826 770 tai liena.silen@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen tämän linkin kautta 10.3.2024 mennessä.

Luottamuksellisiin tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaavat johtaja Panu Pettinen p. 050 549 8782 ja hallituksen puheenjohtaja Eero Kivistö p. 0400 959 975.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso toimii Kouvolan, Kotkan ja Loviisan kaupunkien sekä Iitin ja Pyhtään kuntien alueella. Yhdistyksellä on 4300 jäsentä ja he omistavat 136 000 hehtaaria metsää.

Toimihenkilöitä palveluksessa on 24 ja liikevaihto on yli 8 miljoonaa euroa.