JOHTAJA

Metsänhoitoyhdistykset ovat metsänomistajien yhdistyksiä ja etujärjestöjä. Tarjoamme monipuolisia palveluita metsänomistajille ympäri Suomen: puukauppaametsänhoitoa ja paljon muuta. Teemme työtä sen eteen, että metsänomistamiseen on Suomessa mahdollisimman hyvät edellytykset. Metsänhoitoyhdistykset ovat jäseniä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:ssa.

Haemme metsäalaa tuntevaa

JOHTAJAA

Sinulla on metsällistä osaamista ja kokemusta johtamisesta sekä alalle soveltuva koulutus. Ymmärrät talouslukuja ja palveluliiketoimintaa sekä sen tuloksellista kehittämistä kohti alati muuttuvaa tulevaisuutta, jossa kilpailu on entistä kovempaa ja tulosta tulisi saada kestävästi ja vastuullisesti.

Osaat organisoida tekemistä ja käytät hyödyksi teknologiaa niin, että aikaa jää myös ihmisten johtamiseen ja tulevaisuuden visiointiin.  Innostat kaikkia mukaan pitkäjänteiseen yhdessä tekemiseen ja toimit luontevasti eri sidosryhmien kanssa edistäen metsänomistajien tavoitteita tukevaa yhteistyötä.

Sinulla on osaamista ja tahtoa olla luomassa uudistuvaa MHY-ketjua, jossa yhtenäiset toimintamallit ja metsänomistajien edunvalvonta ovat tulevaisuuden menestystekijöitämme. Rakennamme metsänomistajien tarpeisiin sopivia ja kannattavia palveluja, joiden avulla olemme edelleen luotettava ja entistäkin vahvempi kumppani alueemme metsänomistajille.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän nuorekkaassa, kehittyvässä ja aidosti metsäntuoksuisessa asiantuntijaympäristössä.

Pääpaikkamme on Siikajoella Ruukissa, jossa voi sijaita myös toimipaikkasi. Liikut viikoittain alueemme toimipaikoissa ja edistät yhteistyötä myös yli aluerajojen koko ketjun hyväksi.

Lisätietoja tehtävästä MPS konsultti Minna Moilanen p. 040 6888363 tai MHY Siikalakeus HPJ Matti Heikkilä p.  040 8391835. Täytä hakulomake palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä osoitteessa careers.mps.fi. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Metsänhoitoyhdistys Siikalakeus toimii seitsemän kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaalla. Toimialueemme käsittää Limingan, Lumijoen, Tyrnävän, Siikajoen, Siikalatvan ja Pyhännän kunnat sekä Raahen kaupungin yksityismetsät. Metsänomistajajäseniä meillä on noin 3000. Metsätalousmaata jäsenillämme on noin 350 000 ha. Vuotuinen hakkuusuunnite on yli 850 000 m3. Yhdistyksen palveluksessa on vakituisten ja yrittäjämetsurien lisäksi 23 toimihenkilöä. Työllistämme lukuisia hakkuukoneyrittäjiä, sekä ojituksen ja metsätierakennuksen koneyrittäjiä. Yhteensä työllistämme noin 70 henkilötyövuoden verran.