Johtaja

Nykyisen johtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme metsänhoitoyhdistykselle

JOHTAJAA

Sinulla on vahvaa metsällistä osaamista ja kokemusta johtamisesta sekä alalle soveltuva koulutus. Ymmärrät talouslukuja ja kykenet kehittämään palveluliiketoimintaa kohti muuttuvaa tulevaisuutta. Tulevaisuudessa kilpailu metsäalalla tulee olemaan entistä kovempaa ja tulosta tulisi saada kestävästi ja vastuullisesti.

Osaat organisoida tekemistä ja käytät hyödyksi uutta teknologiaa niin, että sinulle jää aikaa myös ihmisten johtamiseen ja tulevaisuuden visiointiin.  Innostat kaikkia mukaan yhdessä tekemiseen ja toimit luontevasti myös eri sidosryhmien kanssa edistäen metsänomistajien tavoitteita.

Sinulla on osaamista ja tahtoa olla rakentamassa metsänomistajien tarpeisiin sopivia ja taloudellisesti kannattavia palveluja. Tahtomme on olla jatkossa luotettava ja entistäkin vahvempi kumppani jäsenillemme.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän Kainuussa, metsäntuoksuisessa asiantuntijaympäristössä.

Meillä on toimipisteet kaikissa toimialueemme kunnissa. Liikut viikoittain alueemme toimipaikoissa ja edistät yhteistyötä myös toimistojen välillä.

Hakemukset lähetetään 9.5.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen marko.koskela@mhy.fi  muista liitää mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Kainuu ry toimii kuuden kainuulaisen kunnan alueella. Toimialueemme kattaa Kajaanin ja Kuhmon kaupungit sekä Paltamon, Ristijärven, Suomussalmen ja Hyrynsalmen kuntien alueet. Jäseniä yhdistyksellä on yli 4500. Toimihenkilöitä yhdistyksen palveluksessa on 25.

Lisätietoja antaa

Hallituksen puheenjohtaja Heikki Moilanen
heikki.moi@gmail.com
040-5678920