Kaksi metsäalan toimihenkilöä

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Meillä on etsinnässä kaksi metsäalan osaajaa vakituisiin työsuhteisiin.

Metsäasiantuntija (Savitaipale)

Metsäasiantuntijana Savitaipaleen toimistollamme pääset työskentelemään palveluiden myynnin ja markkinoinnin sekä asiakkuuksien hoidon parissa.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen syntyvät metsäalan osaamisesta ja halusta kehittyä. Toiminnan vapaus ja laaja työnkuva useine työlajeineen edellyttävät sinulta myös päämäärätietoisuutta sekä kykyä oman työn hallintaan ja johtamiseen.

Metsävara-asiantuntija

Metsävara-asiantuntijana pääset työskentelemään metsäarvioiden ja metsäsuunnitelmien laadinnan parissa. Tehtävään kuuluu lisäksi noin puolet työajasta metsäasiantuntijan töitä. Toimipiste voi olla mikä vain toimistoistamme.

Eduksi luetaan kokemus metsäarvioinnista ja metsäsuunnittelusta. Lisäksi sinulla voi olla osaamista luonnonhoidosta, Metso- ja ympäristötukikohteista tai jostakin muusta tehtävää tukevasta osa-alueesta. Oman työn hallinta ja johtaminen, kyky omaksua uutta teknologiaa ja tietoa sekä halu liikkua itsenäisesti ja tavoitteellisesti maastossa edesauttavat tehtävässä pärjäämisessä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme loistavat työkaverit ja työntekijöistään välittävän työnantajan etuineen.

Tyytyväiset asiakkaat, kiitolliset jäsenet ja hyvin hoidetut metsät palkitsevat tehdystä työstä.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja 15.7. alkaen toiminnanjohtaja Suvi Kokkola p. 044 763 1300 tai sähköpostitse suvi.kokkola@mhy.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 31.7.2024 ja hakemuksen pääset täyttämään linkin kautta:

Mhy Mänty-Saimaa: Metsäasiantuntija – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi)

Mhy Mänty-Saimaa: Metsävara-asiantuntija – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi)

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 52 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa tarjoaa monipuolisia puukauppaan, puunkorjuuseen, metsänhoitoon ja metsätilojen omistusjärjestelyihin liittyviä palveluita Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon välimaastossa Mäntyharjussa, Mikkelin eteläosissa ja Savitaipaleella. Metsänomistajiamme palvelevat 16 toimihenkilöä, 10 paikallista metsuria sekä noin 20 yrittäjää. 

Tutustu meihin tarkemmin: Mhy Mänty-Saimaa

Lisätietoja antaa

Suvi Kokkola
suvi.kokkola@mhy.fi
044 763 1300